; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Cuzino 1

Un nou sezon “Ce se întâmplă, doctore?” începe din 20 februarie

09 February 2016

Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 10.30, Oana Cuzino revine cu un nou sezon Ce se întâmplă, doctore?', care va pune accent pe înţelegerea unui fenomen greu de explicat: privirea globală asupra propriei persoane. Telespectatorii vor învăţa să fie mult mai atenţi la anumite semne și vor învăța ce întrebări să îşi adreseze atunci când se află în faţa unor situaţii ce implică sănătatea personală sau a celor dragi.

Oana Cuzino

Oana Cuzino va analiza și în acest sezon comportamentul pacienților atunci când merg la medic și va afla principiile de lifestyle ale celor obișnuiți să fie în lumina reflectoarelor. Prezentatoarea „Bake Off România' Nicolle Stănese și cântăreața Antonia vor fi printre invitatele Oanei Cuzino sezonul acesta și vor vorbi despre ideile promovate în zona de parenting și despre planurile lor de viitor.

Toate acestea, dar și multe alte sfaturi legate de nutriție, prim-ajutor, lecții de anatomie pe înțelesul tuturor și informații necesare unui trai sănătos, din 20 februarie, în fiecare sâmbătă dimineața, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare