Homepage  / Seriale / Netflix

Un nou sezon „Bridgerton” pe Netflix. TVmania a stat de vorbă cu protagoniștii Nicola Coughlan și Luke Newton. EXCLUSIV

Un nou sezon „Bridgerton” pe Netflix. TVmania a stat de vorbă cu protagoniștii Nicola Coughlan și Luke Newton. EXCLUSIV

de Vasilica Rogozanu,

Lansat cu succes acum trei ani și jumătate, serialul „Bridgerton” deschide un nou capitol la Netflix. Cel de-al treilea sezon al serialului de epocă se apropie cu pași repezi de momentul premierei pe Netflix. Primele patru episoade au intrat pe platformă pe 16 mai, iar ultimele patru vin pe 13 iunie.

De astă-dată, povestea îi are în centru pe Penelope Featherington aka Lady Whistledown (Nicola Coughlan) și Colin (Luke Newton), cel de-al treilea frate Bridgerton.

Nicola Coughlan (Penelope Featherington) și Luke Newton (Colin Bridgerton). Foto: Netflix

Deși seria de romane omonimă scrisă de Julia Quinn spunea, în volumul 3 („Oferta unui gentleman”), povestea lui Benedict, producătorii de la Netflix au ales să ecranizeze, mai întâi, cartea a patra („Îndrăgostită de domnul Bridgerton”). În lumina reflectoarelor intră, așadar, Penelope și Colin, cuplu poreclit de fani Polin.

Penelope și Colin sunt în prim-plan

Finalul sezonului 2, o găsește pe Penelope într-un punct critic al existenței ei. Pe de o parte, prietenia ei cu Eloise ajunge la final după ce ultima îi află secretul – că este Lady Whistledown.

La finalul sezonului 2, Eloise (Claudia Jessie) află secretul prietenei Penelope. Foto: Netfli
x

După discuția aprinsă între cele două, Penelope mai primește o lovitură: îl aude pe Colin spunând că nu ar curta-o niciodată. Ea realizează, astfel, că cei doi oameni pe care îi iubește cel mai mult pe lume au abandonat-o.

Penelope și Colin, la final de sezon 2

„Întotdeauna mi-a plăcut personajul Penelope. Ideea că ea are toată această viață secretă este uimitoare pentru mine. De remarcat că, în acest serial, ea este singura femeie din clasa sa socială pe care o vedem muncind. Ceea ce mi se pare grozav este faptul că o vedem cum își intră în drepturi în acest sezon. Încearcă să se afirme cu adevărat, începe să se apere și își asumă tot ce înseamnă să fii Lady Whistledown. Penelope are un parcurs extraordinar”, a declarat celebra Shonda Rhimes, creatoarea serialului, despre personaj.

Dinamica sezonului 3 urmărește două mari teme principale: dragostea și prietenia. Dezamăgită de situația sa, Penelope realizează că singura modalitate prin care poate să-și mențină independența e să se mărite, așa că începutul sezonului aduce o schimbare esențială pentru personaj: haine noi, obiective noi, chiar și pretendenți neașteptați.

Penelope și Colin încep sezonul 3 cu stângul în relația lor. Foto: Netflix

La fel de dificilă este și înstrăinarea de cea mai bună prietenă a ei, Eloise (Claudia Jessie), care își petrece acum timpul într-o companie neașteptată: Cressida Cowper (Jessica Madsen), intriganta din sezoanele anterioare, care trece printr-o metamorfeză neașteptată.

TVmania a stat de vorbă cu protagoniștii

La invitația Netflix, TVmania a stat de vorbă cu actorii acestui sezon, începând cu protagoniștii Nicola Coughlan (Penelope) și Luke Newton (Colin Bridgerton). După cinci ani de muncă la acest serial, a venit rândul lor să iasă în față, ca personaje centrale. Cum au făcut față presiunii?

Iată ce au spus actorii din rolurile principale:

Nicola Coughlan: „Singurul lucru pe care trebuie să îl faci e să blochezi zgomotele de afară, să nu te gândești cât de popular este acest serial, câte vizionări a avut înainte. Trebuie să lași capul în jos și să muncești din greu și cred că asta am făcut.

Nicola Coughlan (Penelope Featherington). Foto: Netflix

A fost multă anticipare și mult stres, însă când am ajuns să filmăm scenele romantice, asta a fost o experiență pozitivă, plăcută. Cea mai grea parte sezonul acesta a fost cea de rezistență, să filmezi din ziua 1, să fii pe platouri în fiecare zi. Când aveam o zi liberă, aveam lecțiile de dans, trebuia să înveți constant scenariul. La final, am fost cu toții extrem de obosiți, dar mândri de ce am realizat”, a mai explicat actrița principală.

Luke Newton: „Unul dintre cele mai plăcute lucruri a fost să cresc odată cu personajul. Sunt în show de cinci ani, am putut să-i joc nesiguranțele, sensibilitățile, așa că am savurat provocarea de a portretiza varianta adultă a lui Colin. Ne-am cufundat, pur și simplu, în această experiență, nimic altceva nu a mai existat pe lângă, dar privind înapoi, văzând ce a ieșit, simțim că a meritat.”

Luke Newton (Colin Bridgerton). Foto: Netflix © 2024

Ce spun actorii din rolurile secundare

Claudia Jessie (interpreta personajului Eloise): „Cum și-a pierdut cea mai bună prietenă și pe tânărul de care era interesată, Eloise este într-o perioadă de căutări, în care încearcă să afle cine este și ce își dorește. Deși este o prietenie neașteptată, Cressida i-a fost realmente aproape în acea perioadă.”

Claudia Jessie (Eloise, dr.) are o nouă prietenă, pe Cressida (Jessica Madsen). Foto: Netflix

Hannah Dodd (noua actriță care o joacă pe Francesca): „Am avut niște emoții colosale, dar toată lumea m-a susținut. Este destul de ciudat să intri în platou și să îi vezi pe toți în pielea personajului, dar a fost și extrem de interesant! Toată lumea m-a primit cu brațele deschise și m-a sprijinit.”

Hannah Dodd în rolul Francesca Bridgerton. Foto: Netflix

Martins Imhangbe (Will Mondrich): „Personajele noastre moștenesc un titlu nou, fiul nostru moșteneste ducatul de Kent, așa că personajele noastre trebuie să se adapteze și să înțeleagă ce înseamnă asta pentru ele. E multă teamă, nu știu ce le aduce viitorul în această viață nouă, într-o nouă societate.”

Emma Naomi (Alice Mondrich) și Martins Imhangbe (Will Mondrich). Foto: Netflix © 2024

Emma Naomi (Alice Mondrich): Moșia din film e reală și a fost extraordinar să filmăm acolo, experiența cu trăsurile a fost foarte cool.”

Adjoa Andoh (Lady Danbury): „În sezonul asta, în mod neașteptat, trecutul ei revine neașteptat în prezent, ceea ce o destabilizează și Lady Danbury trebuie să reflecteze cum va fi traiectoria viitorul ei. În acest sezon, am avut parte de vizita neașteptată a fratelui meu. Este văduv, nu avem o relație prea apropiată și în acest sezon veți înțelege și motivul pentru care l-am ținut la distanță cu atâta înverșunare.”

Golda Rosheuvel (centru), din nou în rolul reginei Charlotte, și Adjoa Andoh (dr.), Lady Agatha Danbury. Foto: Netflix

Golda Rosheuvel (regina Charlotte): „Regina e plictisită, așa o găsim la începutul sezonului 3. Revenirea mea pentru al treilea sezon a fost excelentă, ca atunci când încalți o pereche de încălțări comode. Revederea tuturor chipurilor cunoscute a fost un moment special. O reîntoarcere în sânul familiei.”

Ruth Gemmell (Violet): „Personajul meu vrea să-și trăiască din nou viața. Văzându-și copiii crescând și îndrăgostindu-se e un fel de oglindă pentru cât de mult îi lipsește soțul și Violet realizează cât de singură este. Faptul că aceștia sunt la casele lor o face să realizeze că ceva lipsește din viața ei.”

Ruth Gemmell (centru), matriarha clanului Bridgerton. Foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton