; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bibliotecarii

Un nou sezon „Bibliotecarii”, al treilea, începe duminică la DIVA

24 November 2016

În cel de-al treilea sezon al serialului, „Bibliotecarii' se văd forțați să facă față unui inamic mai periculos decât toți dușmanii cu care s-au confruntat până acum: Apep, Zeul Egiptean al Haosului.

După ce iese la iveală dintr-un sarcofag din Egipt, Apep – care ia forma fiecărui trup uman pe care îl posedă – este hotărât să deschidă un portal spre o dimensiune alternativă, pentru a elibera Răul pur în lume, așa cum vedem în premiera sezonului 3 al serialului „Bibliotecarii', duminică, 27 noiembrie, la 19:00, la DIVA.

După ce i-au învins pe Dulaque în primul sezon şi pe Prospero în sezonul 2, vor fi, oare, „Bibliotecarii' capabili să facă același lucru și în sezonul al treilea? Pe lângă lupta lor permanentă cu forțele răului, pentru controlul asupra artefactelor cu puteri magice, în noul sezon ei trebuie să se confrunte și cu D.O.S.A. – Departamentul de Anomalii Statistice -, o agenţie secretă comandată de Generalul Cynthia Rockwell (Vanessa Williams), care îi consideră pe Bibliotecari adevăraţi terorişti supranaturali.

Prin urmare, „Bibliotecarii' trebuie să-şi asume şi rolul vânătorului, şi pe cel al vânatului, în timp ce Flynn (Noah Wyle), Baird (Rebecca Romijn), Stone (Christian Kane), Cassandra (Lindy Booth) și Ezekiel (John Harlan Kim) își reiau rolurile de protectori ai comorilor mistice, cu ajutorul singuraticului administrator al Anexei Bibliotecii, Jenkins (John Laroquette). Împreună, cu toții luptă, misiune după misiune, pentru a salva lumea şi pornesc în aventuri pe tot globul, de la casa nordică a giganţilor de gheaţă, la Triunghiul Bermudelor şi la magicul tărâm Shangri-La.

Serialul „Bibliotecarii' are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne înconjoară. Acest grup interesant de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume.

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Diva aduce sezonul al doilea al serialului Bibliotecarii'

Serialul „Bibliotecarii' începe, în premieră, în această seară la DIVA

INTERVIU EXCLUSIV: Rebecca Romijn, despre noul ei serial, „Bibliotecarii'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare