; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ed Stafford

Un nou sezon al emisiunii „Supravieţuire extremă”, din 13 aprilie, la Discovery

25 March 2014

Celebrul supraviețuitor Ed Stafford, cel care a rezistat 60 de zile pe o insulă pustie doar cu o cameră de filmat, revine într-un nou sezon al emisiunii “Supraviețuire extremă cu Ed Stafford”.

Ed Stafford

Noile episoade ni-l arată în diverse locuri, complet expus, fără apă, hrană sau orice alt fel de ajutor, în timp ce se luptă să scape cu viață. Primul episod al noii serii, ni-l prezintă pe Ed chiar în Munții Carpați, unde aventurierul a rezistat timp de 10 zile în sălbăticie, dând dovadă mult curaj.

Noul sezon în 5 părți va avea premiera duminică, 13 aprilie.

Faimos pentru aventurile sale prin junglă când a mers pe jos timp de 860 de zile, în seria “Amazonul parcurs la pas”, dar şi pentru cele 60 de zile petrecute pe o insulă pustie în primul sezon al emisiunii “Supravieţuire extremă cu Ed Stafford“, Ed urmăreşte să demostreze că poate înfrunta orice condiţii, în orice loc de pe glob.

Filmat în Munţii Gran Sabana din Venezuela, Delta Okavango din Botswana, Munţii Carpaţi, coasta Australiei de Vest sau în jungla din Borneo, Ed este supus unor teste extrem de dificile, punându-şi viaţa în pericol în orice moment. Complet expus, fără apă, hrană sau orice fel de ajutor, aventurierul are la dispoziţie 10 zile să scape cu bine, fără să fie răpus de forţele dezlănţuite ale naturii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare