; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac 1

Un nou sezon al emisiunii „În puii mei”, în curând la Antena 1

15 February 2016

În această primăvară, Mihai Bendeac revine în grila Antenei 1 cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei', sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!'.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_231115_In Puii Mei_0021

Realizat în regim cinematografic, noul sezon va depăsi graniţele platoului clasic de televiziune, fiecare scenetă fiind pusă în scenă într-un decor real, autentic. De la cele mai vizibile personaje din mediul online, până la cele care ţin zi de zi prima pagină a ziarelor, personajele puse în scenă de Mihai Bendeac şi echipa sa vor intra în acţiune în cele mai diverse locaţii, de la vile opulente, până la săli de clasă, biblioteci, săli de cinema sau chiar mall-uri.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_021115_In Puii Mei_0060

În puii mei' este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare. Momente haioase, personaje care mai de care mai interesante, inspirate din actualitatea românească sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care le oferă telespectatorilor oportunitatea de a uita de grijile cotidiene şi de a intra într-o lume unde distracţia este continuă. Spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul “În puii mei!” este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa.

Foto: Gabriela Arsenie-Antena1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare