; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronica_simpla

Un nou sezon al emisiunii „Cronica Cârcotașilor” începe pe 12 septembrie, la Prima Tv

11 September 2018

 Echipa Cârcotașilor este pregătită să descrețească din nou frunțile telespectatorilor Prima TV, începând cu cel de-al 38-lea sezon al Cronicii Cârcotașilor, care se va difuza începând cu ziua de miercuri, 12 septembrie.

Șerban Huidu, Ioana Petric și Codruț Kegheș s-au întors cu forțe proaspete, după o vacanță de 3 luni, în care au analizat realitățile vremii, în special scena politică, plină de schimbări. După cum v-a obișnuit, Șerban Huidu a satirizat acest subiect spunând că vom monta un microfon special la Palatul Victoria' pentru a arăta mai multe gafe decât cele expuse în media. Tot el a declarat că prima ediție a noului sezon este focalizată, în special, pe ce se întâmplă actualmente în spațiul politic.

Cârcotașii sunt puși pe cârcoteală mai mult decât oricând. Bâlbele de la televizor nu vor muri niciodată iar Cronica Cârcotașilor se întoarce, ca să arate că de 100 de ani în fiecare român șade un cârcotaș. Cu privire la numărul record de sezoane la care Cronica Cârcotașilor a reușit să ajungă, Șerban Huidu se declară uimit. Nu se aștepta ca emisiunea concepută de el să ajungă la sezonul cu numărul 38. Cârcotașul-șef spune: Așteptăm sezonul 40 să sărbătorim 20 de ani de Cronică, noi și Teleenciclopedia.'

Întreaga echipă cârcotașă de abia așteaptă să se „dezlănțuie' de miercuri, 12 septembrie, la Prima TV. Cronica Cârcotașilor va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare