; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zile de vară

Un nou serial pentru adolescenţi, de luni, la Disney Channel

12 August 2014

Zile de vară”, un nou serial de comedie, va avea premiera la Disney Channel lunea viitoare, pe 18 august, la ora 15:15. Serialul va fi difuzat de luni până vineri de la 15:15 și în reluare de la 19:50 și 22:05.

Zile de vară

Serialul relatează povestea a patru tinere, Dana, Eleanor, Tamara şi Daffy, care au locuit în aceeaşi clădire din Tel Aviv de când erau în clasa I, și care au jurat că vor rămâne prietene pe veci. Dar în vacanța de vară, când fetele împlinesc 15-16 ani, Dana se mută în Italia. Iar pentru a rămâne în legătură cu ea, Eleanor, Daffy si Tamara intră zilnic pe Internet și o includ pe Dana în aventurile lor amuzante de vară.

Cele trei fete plănuiesc de asemenea să lucreze pentru a strânge bani să o viziteze în Milano în ultima săptămâna de vacanță. Dar atunci când vine momentul să plece, oare vor reuși fetele să depășească obstacolele care pun în pericol prietenia lor de-o viață?

Protagonistele serialului sunt frumoase, talentate, la modă și cu opinii puternice. De-a lungul episoadelor, prietenia lor este pusă la încercare de multe ori pe măsură ce se transformă din adolescente în tinere și descoperă că au multe de învățat una despre alta.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare