; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pretul tradarii1

Un nou serial coreean începe diseară la TVR 2. Află totul despre „Preţul trădării”!

21 March 2017

Seria producțiilor istorice coreene continuă la TVR. Marțea aceasta, 21 martie, de la ora 17.40, TVR 2 va difuza primul episod al unui nou serial coreean – „Preţul trădării'. Acesta va înlocui serialul „Destinul printesei Printesei OK-Nyeo',  care ajunge la final luni, 20 martie.

În original „Hwajung', cunoscut și drept „Splendid Politics', noul serial de la TVR 2 este o producție Coreea de Sud, 2015.

Pe parcursul a 50 de episoade veţi afla fascinanta şi surprinzătoarea poveste a prinţesei Jungmyung din dinastia Joseon, a cărei viaţă a fost marcată de luptele dintre moştenitorii regali pentru puterea absolută. Şi chiar dacă de la o vârstă fragedă soarta prinţesei este afectată de o lovitură de stat, de intrigi, comploturi şi trădări – ea va reuşi, peste ani, să depăşească toate obstacolele.

 

 Vezi galeria foto >

În Coreea, serialul a avut premiera în aprilie 2015, regizorul Kim Sang-ho declarând la lansare că:

„Titlul este ironic. „Prețul trădării'/„Splendid Politics' ne spune povestea întunecată şi tumultuoasă a politicii duse de dinastia Joseon, explorează pasiunea imensă a omului pentru putere. Aspectul interesant al acestei drame este că dezbate ce fel de lider ar trebui să fie regele şi ce tip de persoană ar trebui să fie implicată în politica unui stat”.

Povestea serialului coreean „Prețul trădării'

Povestea începe în Coreea secolului XVII, în timpul dinastiei Joseon. Prinţesa Jungmyung este singura fiică a regelui Seonjo şi a reginei Inmok. La moartea regelui, fiul nelegitim al acestuia, Gwanghae, dă o lovitură de stat ca să pună mâna pe tron şi face totul pentru a scăpa de cei care-i stau în cale: îl ucide pe prinţul moştenitor legitim şi o exilează pe regină.

Ştiind că viaţa fiicei ei este în primejdie, regina încearcă s-o trimită într-un loc sigur, dar asasinii sunt pe urmele ei. Barca pe care se află copila şi dădaca ei ia foc, dar mica prinţesă reuşeşte să supravieţuiască şi ajunge în Japonia, pe o corabie de negustori.

Aşa se face că prinţesa Jungmyung creşte printre oamenii de rând, dându-se drept băiat ca să ajungă negustor ambulant în Dejima, oraş vestit pentru schimburile comerciale cu Coreea. Visul ei arzător este să se întoarcă acasă şi să se răzbune pe omul care i-a nimicit familia.

Deghizată în bărbat, ea reuşeşte să se întoarcă în ţara natală şi să se angajeze la un birou ministerial, fără a-şi dezvălui încă identitatea. Între timp, Gwanghae, regele uzurpator, a fost detronat după 10 ani de domnie iar pe tronul dinastiei Joseon a urcat regele Injo.

Paranoic şi temându-se pentru poziţia sa, acesta află că prinţesa Jungmyung e încă în viaţă şi încearcă şi el s-o elimine. Misiunea tinerei Jungmyung devine tot mai complicată, ea încercând să-şi recapete statutul la curtea regală, riscând în permanenţă să-şi piardă viaţa în jocurile periculoase ale puterii.

Te-ar putea interesa și: 

FOTO. Serialul coreean Destinul prinţesei Ok-Nyeo' începe la TVR 2

Cine este Jin Se-Yeon, protagonista serialului „Destinul prinţesei Ok-Nyeo'

Galerie FOTO | TVR vrea din nou seriale coreene

Cele 11 seriale coreene de la TVR 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare