; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BeFunky collage (4)

Un nou scandal între Prigoană și Bahmuțeanu. Silviu Prigoană îi aduce acuzații grave fostei soții

30 March 2021

Chiar și după o perioadă de liniște se pare că războiul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană este departe de a se fi terminat. 

Pentru că îi leagă cei doi copii pe care îi au împreună, problemele și discuțiile au început acum de la modul de creștere a celor mici. Eduard (11 ani) şi Maximus (13 ani), copii lor sunt din aprilie 2019 în grija tatălui, atunci când istanța a decis să îi dea custodia lui Silviu Prigoană. 

Prima confruntare vizează pandemia de coronavirus  asupra cărora Bahmuțeanu și Prigoană au păreri diferite. Omul de afaceri își acuză fosta soție de neglijență atunci când vine vorba de sănătatea copiilor și măsurile de protecție anti-covid:

„Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez. Știu că ea nu-i lasă să poarte masca. Dar ei au imunitate. Le dau ceapă și usturoi în cantități mari. Noi stăm cu tata în casă, care are 90 de ani, și am vrut să-l protejam pe el, mai mult. Eu, la începutul pandemiei, trei luni am stat închis în casă, cu tata și cu copiii. Am fost bonă, bucătăreasă, spălătoreasă, tot. Acum s-a mai vaccinat lumea. Le fac teste de alea rapide la intrare, la toți care îmi calcă pragul', a spus Silviu Prigoană în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Silviu Prigoană a declarat că nu mai vorbește cu Adriana Bahmuțeanu decât în scris:

„Sunt înghețate definitiv discuțiile cu mama copiilor. Nu avem ce discuta decât în scris. Le-am interzis copiilor să discute de mama lor în prezența lor sau în casa mea. Așa s-a dorit, așa facem' , a mai dezvăluit omul de afaceri. Pe pandemie, Silviu Prigoană și-a luat toate măsurile de precauție. Toți invitații care i-au călcat pragul casei au fost testați la intrarea în locuință. Omul de afaceri și-a făcut de curând și vaccinul anti Covid. M-am vaccinat și eu, și tata. Tata m-a tocat o săptămânâ la cap să mă vaccinez și am cedat. Am făcut și rapelul. Culmea că nu am avut nici un fel de simptome nici unul, ori suntem bolovani, ori ne-au vaccinat ăștia cu apă sfințită. Acum vreau să mergem la Înviere', a mai spus omul de afaceri la emisiunea prezentată de Cristi Brancu.

Acuzațiile continuă și din perspectiva educației

Prigoană a ținut să o atace pe Adriana și în ceea ce privește modul în care aceasta și-a educat copiii. Acesta susține că de când băieții locuiesc cu el situația lor la învățătură s-a schimbat radical în bine: 

„Copiii sunt foarte bine! De unde acum doi ani erau gata să fie exmatriculați de la fosta scoală, acum, culmea, evoluția lui Maximus a fost fulminantă. De unde era să fie repetent, să ajungi cel mai bun din clasă, e extraordinar. Sper să continue așa, ca peste cinci ani, să fie admis la Harvard sau Cambridge', a declarat omul de afaceri, la Prima TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare