; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan scandal sandel balan

Un nou scandal între Andreea Bălan și tatăl său! Cei doi își aduc acuzații grave: „Toate mizeriile..”

15 April 2021

A izbucnit un nou scandal între Andreea Bălan și tatăl său, Săndel Bălan. Deși în ultimii ani îngropaseră securea războiului a fost nevoie doar de o scânteie pentru a reaprinde nemulțumirile în familie.

Totul a început în urma interviului acordat de Andreea Bălan în cadrul podcastului „Acasă la Măruță' în urmă cu câteva zile. Artista își acuză tatăl că a lăsat-o fără niciun ban în urma încasărilor, deloc mici, pe care le-au avut în perioada trupei Andre. Andreea Bălan a spus că acesta a fost unul dintre motivele pentru care a decis să plece de acasă la 18 ani și să se descurce pe cont propriu:

„La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit că nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte', a povestit Andreea Bălan în podcastul lui Măruță.

Mai mult decât atât, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!', de la Antena 1, a povestit că tatăl ei o agresa fizic dacă nu dorea să cânte. Aceasta a povestit că în copilărie era obligată de tatăl ei să cânte și să urce pe scenă:

„E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat', a declarat Andreea Bălan la podcastul „Acasă la Măruță”.

Săndel Bălan răbufnește! „Toate mizeriile astea nu le-a povestit'

 Tatăl artistei, Săndel Bălan, nu a rămas nepăsător atunci când a venit vorba de fiica sa. Acesta s-a arătat extrem de deranjat de vorbele Andreei Bălan și, la rândul lui, a scos câteva amintiri de la naftalină care nu o pun într-o lumină bună pe artistă și nici pe colega ei de trupă Andreea Antonescu:

„N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit, şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei.

N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare. De asta s-a rupt trupa', a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru Click!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare