; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un nou rol negativ pentru Chantal Andere

23 November 2010

Pe actriţa mexicană Chantal Andere o prind foarte bine personajele negative, iar drept dovadă stau numeroasele roluri de acest gen din telenovele. Recent, ea a acceptat să o interpreteze pe Mireya, personajul negativ din telenovela Rafaela', un remake al serialului cu acelaşi nume din 1977.

Protagoniştii acestei noi telenovele produsă de Televisa vor fi actorii Scarlet Ortiz şi Jorge Poza. Va fi un personaj care va încurca pe toată lumea. Sunt o femeie rea, puternică şi plină de glamour', a zis actriţa în vârstă de 38 de ani, citată de esmas.com.

Chantal (care a putut fi văzută anul acesta şi pe micile ecrane de la noi interpretând rolul lui Raquel Albeniz în telenovela Predestinaţi') nu va renunţa însă pentru acest nou proiect la piesa de teatru Nada de sexo' (Nimic despre sex'), care va avea premiera pe 30 noiembrie, în peninsula Baja California. Ea nu va începe filmările la telenovela Rafaela' atât de repede ca ceilalţi actori şi va reuşi astfel să participe la reprezentaţiile piesei de teatru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare