Homepage  / Seriale indiene

„Un nou răsărit”, noul serial indian de la Acasă TV. Care este povestea și cine joacă

„Un nou răsărit”, noul serial indian de la Acasă TV. Care este povestea și cine joacă

de Anda Dincă,

Începând de luni, 14 august, ora 15.00, la postul Acasă telespectatorii pot urmări un nou serial indian, „Un nou răsărit” (în original “Mehndi Hai Rachne Waali”). Producția a avut premiera în țara de origine în 2021 și are, în varianta originală, 246 de episoade.

„Un nou răsărit” are la bază serialul „Gorintaku”, care a fost difuzat în India de postul Star Maa, deținut de compania Disney. În rolurile principale apar actorii Shivangi Khedkar și Sai Ketan Rao, iar din distribuție mai fac parte, printre alții, Ashok Phal Dessai, Milind Phatak, Asmita Ajgaonkar și Karan Manocha.

Care este povestea serialului „Un nou răsărit”

În centrul poveștii se află văduva Pallavi (Shivangi Khedkar), o femeie dedicată familiei, care își sacrifică propria fericire pentru cea a celor din jur, în special a socrilor ei. În paralel, facem cunoștință cu singuraticul Raghav (Sai Ketan Rao), un magnat obsedat doar de bani.

Pallavi a rămas văduvă de tânără, în timp ce Raghav a fost păcălit în iubire. Raghav trăiește o viață singuratică din cauza experienței sale amare cu dragostea, în timp ce Pallavi nu se simte pregătită să accepte pe nimeni în viața ei după decesul soțului. Într-o zi cei doi ajung să se cunoască, dar, din cauza unor circumstanțe nefericite, ei încep să se urască. Raghav crede că mama și sora sa au ajuns după gratii din cauza lui Pallavi, așa că o defăimează pe aceasta în fața familiei ei, care o dă afară din casă. În cele din urmă, Raghav află că Pallavi este nevinovată și face orice ca să nu o piardă și să salveze mariajul aranjat dintre ei.

Cine sunt protagoniștii

Pentru interpretările lor din acest serial cei doi protagoniști, Shivangi și Sai Ketan, au fost nominalizați la mai multe gale și festivaluri, fiind desemnați “Cel mai bun actor debutant” și “Cea mai bună actriță debutantă” la Premiile Iconic Gold din 2022.

este primul meu serial. Pentru mine filmările, interviurile, aparatul foto sunt noi, acum învăț totul. Dar dau 100%. Personajul meu este al unei fete din regiunea Maharashtra, pe nume Pallavi. Întrucât toată echipa noastră este marathi, toată lumea mă ajută să spun cuvinte în limba lor. Muncesc din greu pentru asta,” a declarat frumoasa Shivangi Khedkar (28 de ani), la începutul filmărilor, citată de indiatoday.in. “Părinții mei nu au fost de acord ca eu să intru în showbiz. Cu toate acestea, i-am convins să creadă în mine. După multe dezbateri, am terminat Ingineria, iar apoi părinții mei mi-au dat permisiunea”, a povestit ea.

În ceea ce îl privește pe Sai Ketan Rao, acesta a debutat în actorie în 2017, însă „Un nou răsărit” este primul său proiect de amploare din industria TV hindi. „Eu sunt din Hyderabad, iar acolo a avut loc și o parte din filmări, așa că experiența mea pe platouri a fost una foarte bună”. Sai are 29 de ani și este producător muzical atunci când nu are proiecte tv.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton