Homepage  / Televiziune

Un nou canal de televiziune își face debutul în România. Robert Turcescu va avea propria emisiune

Un nou canal de televiziune își face debutul în România. Robert Turcescu va avea propria emisiune
8

de Cristina Țapu,

O nouă televiziune își va face apariție în România, după ce zilele trecute a primit licența din partea celor de la Consiliul Național al Audiovizualului. Mai multe nume cu rezonanță din industria televiziunii se vor alătura noului proiect. Iată detaliile!

Un nou post TV va fi lansat în România

Televiziunea Bucătăria TV a obținut licența de la CNA (Consiliul Național al Audiovizualului) în data de 16 ianuarie 2024. Coordonarea lansării acestui proiect TV va fi asigurată de către Alexandru Răducanu, proprietarul televiziunii Canal 33. Bucătăria TV este parte a Seraphim Media Group, iar acționarii majoritari sunt Alexandru Răducanu (95%) și Alina Ioana Preda (5%). Postul va beneficia de o finanțare de 100.000 de euro, aportul principal al acționarului majoritar, și își va desfășura activitatea în aceeași locație cu studiourile Canal 33.

Proprietarul postului, Alexandru Răducanu, și-a exprimat intenția ca televiziunea să furnizeze informații într-o manieră relaxată și ușor accesibilă telespectatorilor. Planul său pe termen lung conține de formate de reality-show, talk-show-uri și filme artistice românești. De asemenea, el a subliniat că va colabora și cu creatorii de conținut din mediul online.

Robert TurcescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Robert Turcescu va prezenta o emisiune la Bucătăria TV

În noul proiect vor fi cooptate și nume deja cunoscute în domeniul televiziunii. Un exemplu este Robert Turcescu.

Jurnalistul Robert Turcescu va face parte dintre angajații noului post de televiziune și va fi gazda emisiunii „Gătiţi acasă”. Conceptul emisiunii se va concentra pe prepararea mâncărurilor într-un interval de timp scurt, iar Robert Turcescu este nerăbător să fie implicat în proiect.

„Mi-am propus să fac o emisiune în acest proiect, dacă reuşim să-l aducem în casele românilor, un proiect care se va intitula Gătiţi acasă, pentru că am învăţat de la şase ani să gătesc cu mama mea în bucătărie. Vreau să dărâm nişte mituri, că îţi trebuie mult timp să găteşti. Se pot găti două feluri de mâncare în cel mult o oră. Să-i dai copilului o ciorbă caldă la prânz, decât să-l umfli cu pizza de mai ştiu eu unde, să-i dai o supă cremă, să nu-l mai chinui să mănânce numai cartofi prăjiţi”, a declarat Robert Turcescu, conform Click!

Sursă foto: Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton