; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TLC

Emisiunea „Un nou look, o nouă viață” începe, în premieră, pe 11 iulie, la TLC

09 July 2015

Emisiunea „Un nou look, o nouă viață', a cărei gazdă este Stacy London, una din prezentatoarele programului “Poliţia vestimentară”, va avea premiera la TLC sâmbăta aceasta, 11 iulie, de la ora 21.00.

TLC

Noua emisiune va prezenta femei cu probleme mari în materie de modă, care vin să-i ceară ajutorul pentru a-și găsi un alt stil.

În fiecare episod al programului, Stacy consiliază o femeie, discută cu ea despre alegerile făcute și o ajută să descopere ce impact au aceste opțiuni asupra vieții ei personale. Pasul următor presupune ca fiecare candidată să renunțe la extensiile de păr, hainele ciudate și machiajul strident. Punctul culminant al fiecărui episod este o nouă sesiune de evaluare cu necunoscuți întâlniți pe stradă, care apreciază cât de mult s-a schimbat stilul fiecărei femei.

Pentru mine, noua serie reprezintă în mod clar o evoluție față de programul Poliția vestimentară și, cum nu îmi doream deloc să ies din spațiul modei, consider că este ocazia perfectă pentru mine. Acest program va satisface nevoile publicului și în același timp va oferi o abordare inedită programelor TV despre schimbări de imagine. Mi-a fost dor de familia și fanii mei de la TLC,' a declarat Stacey London.

Iată câteva dintre femeile pe care Stacy le va ajuta să se schimbe în mod absolut uluitor:

  • Tanika încearcă să-și mascheze problemele legate de respectul de sine, afișându-se cu bluze de voal transparente și cizme înalte până la jumătatea coapsei. Acest look atrage cu siguranță atenția celor din jur, dar în loc să fie fluierată pe stradă, Tanika și-ar dori să învețe să se îmbrace ca o mamă, pentru ca fiica ei de 9 ani să fie mândră de ea.
  • Deanna e o tânără din New York City care s-a îndrăgostit de look-ul Jersey', iar modelul ei în materie de stil e Victoria Gotti. În materie de imagine, la Deanna totul are proporții considerabile: coafura, machiajul și, desigur, tocurile. Tânăra și-a deschis însă de curând o afacere și are nevoie de ajutorul lui Stacy ca să-și mai tempereze puțin look-ul, iar oamenii s-o ia cu adevărat în serios.
  • Serena are trei copii mici și e o mamă devotată, care își petrece tot timpul având grijă de ei. Are însă și un suflet de artistă, iar singura ei supapă creativă este dulapul cu haine. Însă mesajul pe care îl transmite celor din jur e complet eronat, căci a ales să poarte o coafură rasta, haine ca din desene animate și un machiaj cu totul exagerat!
  • Ellie e o tânără dansatoare din Pennsylvania cu părul de un verde aprins, pantofi cu tălpi platformă, înalte de 12 cm și tot felul de accesorii cu țepi. Stilul ei sumbru și înfricoșător a început ca o formă de revoltă în anii de școală, dar în final s-a transformat într-un adevărat mod de viață. Acum a rămas 'blocată' în acest stil vestimentar ca de personaj negativ dintr-un film horror și are nevoie de ajutor ca să-și găsească un stil mai bun și mai potrivit pentru următoarea etapă din viața ei.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare