; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jogos vorazes a esperanca parte 1 738x430

Un nou film „Hunger Games”, „The Ballad of Songbirds and Snakes”, este oficial în lucru

23 April 2020

„The Ballad of Songbirds and Snakes', cel mai nou roman din seria „Hunger Games' scrisă de Suzanne Collins, va fi lansat pe 19 mai, iar compania de producţie Lionsgate a anunţat că Francis Lawrence va regiza filmul bazat pe acesta.

Prequel-ul “Hunger Games”, “The Ballad of Songbirds and Snakes”, este oficial în lucru. Autoarea seriei „The Hunger Games' a confirmat alături de compania de producție adaptarea cinematografică a viitoarei ei cărți ce urmează să fie lansată în luna mai.

„Lionsgate a fost mereu casa ‘The Hunger Games’ și sunt încântată să mă întorc la ei cu această nouă carte', a spus scriitoarea.

Joe Drake, preşedinte al Lionsgate Motion Picture Group, a declarat:

„Noua carte a lui Suzanne a meritat aşteptarea. Oferă tot ceea ce fanii puteau spera şi aştepta de la «The Hunger Games», dar ajunge şi pe tărâmuri noi şi introduce o întreagă paletă de personaje'.

Acțiunea se va desfășura în Panem și va fi centrată pe Coriolanus Snow ( 18 ani), viitorul președinte, rol jucat în filmele anterioare de Donald Sutherland. Ținând cont de perioada de desfășurare a evenimentelor, este puțin probabil să o regăsim în această carte pe protagonista peliculelor ‘The Hunger Games’ , Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence).

Francis Lawrence se întoarce ca regizor, după ce a fost la cârma a trei dintre filmele „Hunger Games' . Scenariul va fi semnat Michael Arndt, câștigător de Oscar cu “Little Miss Sunshine”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare