; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un nou erou cucereşte cinematografele: “Viespea Verde”

24 January 2011

Vai, Zorro trăieşte încă!

„The Green Hornet – Viespea Verde' este o comedie care doar îi înţeapă, dar nu-i poate satisface nici pe fanii eroilor mascaţi, nici pe cei ai tehnologiei 3D.

Viespea Verde şi partenerul lui, Kato, făceau dreptate în lumea supereroilor mascaţi, cu ajutorul maşinii lor indestructibile (cu nume de cal: Black Beauty) în anii 30-60. Dar, spre deosebire de colegii de breaslă Superman, Batman şi Spider-Man, Viespea Verde ar fi trebuit să rămână ancorat în epocă şi nu reinventat în pelicula de faţă.

Rezultat al unui lung efort de a aduce povestea pe ecran, filmul e centrat pe Britt (mult mai subţirelul Seth Rogen, care a colaborat la scenariu şi e şi producător executiv), fiul petrecăreţ şi iresponsabil al unui magnat de presă din Los Angeles (Tom Wilkinson).

După ce tatăl lui moare ucis de o albină, Britt se îmbată criţă alături de Kato (Jay Chou), mecanicul tatălui său, care e şi expert în arte marţiale, şi decide că viaţa în spatele unui birou nu e de el, preferând să lupte împotriva criminalilor din oraş.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare