; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un nou documentar despre România are premiera în aprilie. Narator va fi Victor Rebengiuc (1)

Un nou documentar despre România are premiera în aprilie. Narator va fi Victor Rebengiuc

16 February 2018

Transilvania Film anunță lansarea în cinematografe a producției „România neîmblânzită', un proiect care dorește să dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețe nealterată, neprelucrată, magică și extrem de fragilă. Cel care narează acest spectacol al naturii este actorul Victor Rebengiuc.

În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții, pădurile, apele, toate găzduiesc creaturi ale bătrânului continent.

 Vezi galeria foto >

Sunt ținuturi ale frumuseții și sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate și luptă pentru supraviețuire. Iar „România neîmblânzită' va dezvălui toate aceste povești incredibile într-o călătorie de un an prin viețile plantelor, insectelor și animalelor de pe teritoriul României.

Filmul este susținut de Auchan Retail România și de ONG-ul de mediu The European Nature Trust și realizat de casa de producție britanică Off the Fence. Distribuitorul filmului în România este Transilvania Film. Premiera în cinematografele din întreaga țară va avea loc în data de 13 aprilie 2018.

Puteți vedea trailer-ul documentarului „România neîmblânzită' aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare