; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Uciderea lui jonbenet adevarul dezvaluit

Un nou documentar despre cazul lui JonBenet Ramsey, mica regină a frumuseții, la Crime + Investigation®

19 December 2016

La 20 de ani de la moartea micii regine a frumuseții JonBenet Ramsey, postul Crime + Investigation® difuzează în premieră un nou documentar care dezvăluie detaliile exclusive ale cazului – „Uciderea lui JonBenet: adevărul dezvăluit'. Documentarul va fi difuzat pe 25 decembrie, de la ora 22:00.

uciderea-lui-jonbenet-adevarul-dezvaluit

În dimineața zilei de 26 decembrie 1996, părinții John și Patsy Ramsey s-au trezit găsind o notă de răscumpărare a fiicei lor de 6 ani dispărută, JonBenet. Dar fetița a fost apoi găsită fără viață în subsolul casei părintești, bătută cu sălbăticie.

În ciuda furtunilor mediatice, acuzațiilor la adresa familiei, mărturiilor false, teoriilor despre pătrunderi prin efracție și a numeroaselor audieri la tribunal, cazul a rămas nerezolvat timp de 20 de ani. Acum, Crime + Investigation® dezvăluie detalii în premieră ale cazului, incluzând interviul din 1998 în care Burke Ramsey descrie evenimentele așa cum le-a văzut el, mărturie preluată de Procuratură și nedifuzată niciodată către public, precum și o analiză din partea unui psiholog pediatru independent.

Marcând 20 de ani de la tragicul eveniment, documentarul special include și primul interviu actual cu John Ramsey, care ne oferă o incursiune fără precedent în jurnalele sale din perioada crimei și în sufletul lui și al soției, Patsy Ramsey. Probe ADN noi și șocante, prezentate în exclusivitate, aruncă o nouă lumină asupra posibililor făptași.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare