; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scarlett Johansson And Colin Jost Are Married

Un nou bebeluș la Hollywood! Scarlett Johansson și soțul ei, Colin Jost, vor deveni părinți

07 July 2021

Scarlett Johansson este însărcinată și va naște curând, au afirmat mai multe surse citate de publicația Page Six. Astfel, potrivit apropiaților vedetei din Cetatea Filmului, actrița nominalizată la Oscar și soțul ei, Colin Jost, vor deveni părinți în cursul acestui an.

„Scarlett trebuie să nască curând, știu că atât ea, cât și Colin sunt încântați', a spus una dintre sursele citate.

În același timp, o alta a menționat: „Scarlett este însărcinată, dar a păstrat tăcerea în ceea ce privește acest subiect'.

Starul din „Avengers', în vârstă de 36 de ani, a lipsit de la mai multe evenimente ce aveau în centru pelicula „Black Widow', fapt ce a pornit un val de zvonuri cu privire la o posibilă sarcină.

„Nu a dat multe interviuri și nu a participat la evenimente care promovau „Black Widow', ceea ce e surprinzător având în vedere că este o lansare importantă pentru Marvel/Disney, iar ea face parte din distribuție și este unul dintre producătorii executivi ai filmului', a mai explicat sursa menționată de Page Six.

Scarlett Johansson s-a căsătorit cu Colin Jost într-o ceremonie privată

În octombrie 2020, actrița Scarlett Johansson s-a căsătorit cu Colin Jost în cadrul unei ceremonii private, la un an și jumătate după ce aceștia s-au logodit.

Cei doi au făcut pasul cel mare într-un cadru intim, iar vestea a fost anunțată pe pagina de Instagram a ONG-ului Meals on Wheels America, un program care oferă mâncare persoanelor care nu au posibilitatea financiară de a-și procura alimente. 

„Suntem încântați să anunțăm că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în weekend într-o ceremonie intimă unde au participat familia și cei dragi lor, respectând măsurile de siguranță COVID-19, conform instrucțiunilor CDC. Dorința lor de nuntă este să ne ajute să facem diferența și să îi ajutăm pe  adulții vârstnici vulnerabili în acest moment dificil, sprijinind @mealsonwheelsamerica. Vă rugăm să luați în considerare donația pentru a sărbători fericitul cuplu’, a scris organizația. 

Cei doi s-au logodit în luna mai 2019, după 2 ani de relație. Este prima căsătorie pentru comediantul Colin Jost, în timp ce pentru Scarlett este ce-a de-a treia. Actrița din „Văduda neagră’ a mai fost căsătorită cu Ryan Reynolds între anii 2008 și 2010 și cu Romain Dauriac între 2014 și 2018 alături de care are și o fiică, Rose Dorothy Dauriac.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare