; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sex şi droguri pe platourile de la “Dr. House”?

22 July 2010

Dacă lucrurile pe care le spune un angajat de pe platourile de filmare ale serialului Dr. House' ar fi adevărate, înseamnă că cei de la DailyMail' – care abia ce le-au făcut publice – au aruncat prima piatră în admiraţia fanilor pentru munca producătorilor acestui serial de succes.

..

Actorii nu au fost deloc menţionaţi în acest proces, însă, ei de ce nu au sesizat nimic până acum?

Actorii nu au fost deloc menţionaţi în acest proces, însă, ei de ce nu au sesizat nimic până acum?

Un fost angajat, care se ocupa cu decorurile la studioul din Los Angeles, a cerut să i se plătească daune de 1 milion de dolari de către producătorii serialului Dr. House', susţinând că a fost concediat pentru că a refuzat să fie părtaş la comportamentele deviante' ale superiorilor săi.

Carl Jones a lucrat pe platourile de filmare ale serialului din 2006 până în luna martie a acestui an, când a fost dat afară de superiorii săi, Tyler Patton şi Mike Casey. Dacă e să îi dăm crezare şomerului, motivul pentru care a fost exclus a fost acela că a refuzat să participe la vizitele în barurile de striptease, la beţii, la consumul de droguri, şi la alte evenimente' de acelaşi tip.

Acesta susţine şi că a fost hărţuit (şi că mai sunt colegi în situaţia lui) în repetate rânduri fiidn numit sclav', marionetă', idiot', homosexual', etc. Carl nu a fost de acord nici cu discuţiile iniţiate de supervizori care se învârteau de cele mai multe ori în jurul unor subiecte de genul sadomasochismului sau al altor practici sexuale.

Acest proces iniţiat de un angajat stresat, speriat, hărţuit emoţional şi psihic' – după cum spune avocatul său – implică doar comportamentele deviante ale echipei de producţie de pe platouri şi nu are nimic de a face cu actorii din serial.

Rămâne de văzut dacă într-adevăr culisele Dr. House' sunt atât de dezorganizate şi libertine, pentru că dacă este aşa, povestea din spatele cortinei are toate şansele să devină mai interesantă decât ce se întâmplă pe sticlă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare