Homepage  / Vedete străine

Un mesaj trimis de Angelina Jolie lui Brad Pitt a fost făcut public. Ce a spus despre castelul Chateau Miraval. „Am fost șocată”

Un mesaj trimis de Angelina Jolie lui Brad Pitt a fost făcut public. Ce a spus despre castelul Chateau Miraval. „Am fost șocată”
12

de Roxana Mirea,

Ies la iveală noi detalii în scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. De curând, a fost făcut public un email pe care Angelina Jolie i l-ar fi trimis lui Brad Pitt , în timpul luptei pentru custodia copiilor și pentru Chateau Miraval. În acel mesaj, actrița explică de ce și-a dorit să vândă proprietatea din Franța.

Un e-mail trimis de Angelina Jolie lui Brad Pitt a fost făcut public

Un email pe care Angelina Jolie i l-ar fi trimis lui Brad Pitt a fost făcut public de către un utilizator al rețelei TikTok, cunoscut sub numele @magshrts1. Mesajul ar fi fost scris de celebra actriță în ianuarie 2021, după cum a confirmat Entertainment Tonight cu ajutorul unor documente depuse la tribunal, scrie filmnow.ro.

În acel mesaj trimis lui Brad Pitt, Angelina Jolie explica motivele pentru care își dorește să vândă podgoria de la Miraval.

Este locul unde ne-am adus gemenii acasă, unde ne-am căsătorit în fața unei plăci ridicată în memoria mamei mele”, a scris Jolie. „Este locul în care ne-am făcut promisiuni și unde am crezut că vom îmbătrâni. Chiar și acum, în timp ce scriu aceste rânduri, nu pot să nu mă abțin să plâng. Îmi voi păstra, însă, amintirile”, a mai spus ea.

Brad Pitt et Angelina Jolie a l’avant-premiere de „World War Z” a ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Am fost șocată de imaginile recente”

De asemenea, actrița a declarat că podgoria „este, în același timp, locul care a însemnat începutul sfârșitului lor ca familie, este o afacere centrată pe alcool.”

Angelina Jolie a mai scris atunci că spera ca Chateau Miraval să fie ceva care să-i țină împreună, dar și-a dat seama că își dorește să stea departe de acel loc.

„Am fost șocată de imaginile recente, care au fost lansate pentru a vinde alcoolul. Mi se pare iresponsabil și nu este ceva ce mi-aș dori să vadă copiii. Mi-au amintit de vremuri dureroase”, a mai explicat ea, mărturisind, de asemenea, că nu își dorește să fie implicată într-o afacere centrată pe alcool, mai ales că abuzul de alcool i-a afectat familia.

Cum arată astăzi Zahara. Fiica adoptivă a Angelinei Jolie îi calcă pe urme celebrei sale mameIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă și acum pentru Chateau Miraval

În prezent, Brad Pitt și Angelina Jolie se luptă în instanță pentru Chateau Miraval, castelul de 164 de milioane de dolari din Franța. Potrivit ET, documente depuse la tribunal în Luxembourg arată că firma lui Brad Pitt, Mondo Bongo, a dat în judecată compania Angelinei, Nouvel.

Actorul susține că fosta lui soție încearcă să-l înlăture din afacere potențial profitabilă prin încercarea ei de a vinde acțiuni din Chateau Miraval. Potrivit documentelor, compania lui Brad Pitt dă în judecată Nouvel pentru a opri un transfer al acțiunilor Quimicum de la Mondo Bongo la Nouvel.

Quimicum este compania care controlează Miraval, proprietatea și podgoria franceză unde Brad și Angelina s-au căsătorit în august 2014.

După ce Angelina Jolie și Brad Pitt au achiziționat acțiuni în Qimicum, în 2008, actorul avea 60% din acțiuni, iar actrița avea 40%. Documentele mai arată că Brad a fost de acord ca Mondo Bongo să transfere acțiuni către Nouvel, în 2013, pentru un echilibru.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton