Homepage  / Uncategorized

Un membru legendar al ABBA s-a căsătorit la aproape 80 de ani. Cine este aleasa inimii sale și de ce este povestea lor specială

Un membru legendar al ABBA s-a căsătorit la aproape 80 de ani. Cine este aleasa inimii sale și de ce este povestea lor specială
4

de Redactia Tvmania

Björn Ulvaeus, unul dintre cele patru artiști ai trupei ABBA, s-a căsătorit sâmbătă pentru a treia oară, la aproape 80 de ani. Aleasa inimii sale este partenera sa de viață, Christina Sas.

„Astăzi, 21 septembrie 2024, Björn Ulvaeus s-a căsătorit cu Christina Sas din Herning, Danemarca”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Instagram a compozitorului și chitaristului în vârstă de 79 de ani, potrivit CNN.

Cei doi s-au cunoscut în Nürnberg, un oraș din sudul Germaniei, în 2021 „în legătură cu lansarea ultimului album Voyage al lui ABBA și au început să se întâlnească în primăvara lui 2022”, continuă declarația citată de protv.ro. „Nunta a avut loc la Copenhaga în prezența prietenilor apropiați și a familiei”.

Björn Ulvaeus si Christina SasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Comedianta și fosta gazdă a emisiunii „Great British Bake Off”, Sandi Toksvig, a oficiat ceremonia de căsătorie a lui Björn Ulvaeus și Christina Sas. Toksvig a fost surprinsă într-o fotografie de nuntă distribuită pe Instagram, purtând un halat roșu cu modele aurii, ținând hârtiile în mână, în timp ce, în fundal, apărea cuplul fericit.

Reprezentanții lui Ulvaeus au confirmat agenției de presă PA Media că Toksvig a fost cea care a condus ceremonia de nuntă.

Cine este Björn Ulvaeus

Björn Ulvaeus este un muzician suedez renumit, compozitor și producător, cunoscut mai ales ca membru al legendarei trupe pop ABBA. Născut pe 25 aprilie 1945, Ulvaeus a contribuit semnificativ la succesul internațional al trupei, atât ca vocalist cât și ca co-autor al multora dintre hiturile lor. ABBA a devenit una dintre cele mai bine vândute trupe din lume, cu piese celebre precum „Dancing Queen,” „Mamma Mia,” și „Take a Chance on Me.”

Pe lângă activitatea sa cu ABBA, Björn Ulvaeus a avut un impact considerabil în lumea teatrului muzical, colaborând cu colegul și prietenul său, Benny Andersson, la musicaluri de succes precum „Chess” și „Mamma Mia!”. De asemenea, Ulvaeus a continuat să lucreze în diverse proiecte muzicale și de producție pe parcursul carierei sale.

În afara carierei sale artistice, Björn Ulvaeus a fost activ și în sfera afacerilor și este recunoscut pentru opiniile sale puternice în favoarea drepturilor de autor și a protecției muncii creative. Este, de asemenea, cunoscut pentru implicarea sa în diverse cauze caritabile și filantropice.

Sursa foto: Profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton