; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MANHUNT WITH JOEL LAMBERT

Un fost membru al trupelor SEAL, gazda unui nou program Discovery

11 February 2014

MANHUNT WITH JOEL LAMBERTJoel Lambert, un fost membru al trupelor SEAL, este gazda unui nou program de la Discovery Channel.

Serialul “Manhunt” va fi difuzat la Discovery Channel din 2 martie, în fiecare duminică, de la ora 22.00.

Joel Lambert a fost membru al trupelor SEAL, fiind specializat în utilizarea de armament greu şi misiuni de supravieţuire, evadare, rezistenţă şi fugă.

În fiecare episod, Joel are o misiune dificilă: după ce este adus într-o zonă necunoscută, având asupra lui doar câteva articole de bază pentru supravieţuire şi un bidon cu apă, are la dispoziţie cel mult 48 de ore ca să ajungă într-un punct de ieşire prestabilit, fiind urmărit în fiecare săptămână de o altă unitate specială: în Arizona, de trupele de recunoaştere Phantom ale Armatei SUA; în Polonia, de trupele de frontieră Straz Graniczna; în Africa de Sud, de Fundaţia Internaţională Anti-Braconaj (IAPF); în Filipine, de Rangerii Militari; în Panama, de trupele de elită implicate în lupta anti-drog; iar în Coreea de Sud, de trupele SWAT ale Poliţiei Naţionale.

Joel încearcă să nu se lase prins, folosind diverse tactici diversioniste şi tehnici de supravieţuire învăţate în cei 10 ani de experienţă ca membru al trupelor SEAL ale Marinei SUA, aplicând mai multe strategii de supravieţuire, adaptate la particularităţile mediului în care se află şi la tehnicile specifice ale trupelor care îl urmăresc.

Telespectatorii participă direct la urmărire prin intermediul camerelor care filmează alături de Joel, dar şi alături de urmăritori, rând pe rând.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare