; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un film de suflet pentru Johnny Depp: „Jurnalul unui iubitor de rom”

21 November 2011

Johnny Depp reia în „Jurnalul unui iubitor de rom' rolul din „Spaimă şi scârbă în Las Vegas', dar acum e un alter-ego mai tânăr al jurnalistului Hunter S. Thompson.

Lui Johnny Depp nu-i pasă dacă „Jurnalul unui iubitor de rom' va avea sau nu succes la box-office. După ce – din 2003 încoace – numele lui e sinonim cu „încasări de milioane', Depp a ales să producă şi să joace în acest film, un uriaş insucces de casă.

Nici criticii n-au prea aplaudat filmul, fiind de părere că îi lipseşte intensitatea şi că Depp joacă sub radar, poate pentru că nu a vrut să-l întreacă pe Thompson, cu care a fost prieten apropiat.

Ce-i drept, subiectul nu e unul comercial: scenariul are la bază o carte semi-autobiografică a jurnalistului Hunter S. Thompson (scrisă în anii 60 şi publicată în 1998, după ce chiar actorul a descoperit-o în subsolul casei acestuia, într-o cutie).

Pelicula a avut până acum încasări minimale de 17 milioane de dolari (iar bugetul de producţie e de 45!), iar actorul spune că filmul va rezista testului timpului şi va fi mai apreciat în Europa, unde oamenii „sunt mai inteligenţi'.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare