; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Detectiv

Un fenomen al societății actuale – urmărirea partenerului pentru dovada infidelității

10 January 2019

În ultimii ani, agențiile de detectivi au crescut ca popularitate. O mare parte dintre clienți se adresează detectivilor particulari cu aceeași situație, de a dovedi fidelitatea sau dimpotrivă, infidelitatea partenerului. Există o strânsă legătură și cu perioada din an, iar curios sau nu, se pare că în preajma sărbătorilor se întâmplă mai frecvent episoade, fie ele trecătoare sau nu, de înșelat.

 

De vină, spun unii, ar fi tendințele societății moderne – pentru că soțiile au luat de ceva timp drumul țărilor străine și nu își permit de fiecare dată să vină acasă de sărbători. Poate fi și invers. Poate fi chiar întoarcerea celor care după luni bune de separare vin să găsească lângă partener un „loc' ocupat.

 

Colaborarea cu un detectiv

Stresați, plini de bănuieli, cu îndoieli și presupuneri la activ sau fără dovezi concrete pentru a restabili viața de familie printr-un divorț, mulți ajung la detectiv Cluj sau se adresează celui din orașul local. Interesant este că unele agenții nu se limitează când vine vorba de prestația serviciilor de acest gen, astfel că acceptă colaborări chiar și când este vorba de o supraveghere și investigație ce se va desfășura în alt oraș. Practic, deplasările nu sunt o problemă.

Începutul unei colaborări vine mai întâi de toate pe fondul suspiciunilor deja existente. Psihologii pot fi de acord cu faptul că munca în străînătate aduce beneficii financiare, dar desigur implică distanţări între parteneri. Odată ce începe un șir de bănuieli, acestea nu se mai opresc, ci dimpotrivă, cresc și amplifică scenariul.

Odată ajuns într-un cabinet de detectiv, solicitantul începe să regrete sau cel puțin să aibă îndoieli cu privire la un astfel de demers. De aceea, există importanţa consilierii, ceea ce poate ajuta pe unii să înțeleagă mai bine interesele pe care la are. Detectiv Premium spre exemplu, include această primă întrevedere de consiliere ca ședință gratuită, motiv pentru care se oferă și ocazia perfectă pentru a explica solicitantului care sunt pașii ce vor urma în investigație. În cazul în care se răzgândesc, nu au nimic de pierdut la final, însemnând plata unor ședințe.

Confesiunea în fața detectivului

Unii cred că este vorba de jena de a povesti despre motivele pentru care au ajuns în această situație, despre confesiuni fără perdea. De fapt, minime informații pot fi oferite, căci în cele din urmă detectivul va oferi, drept rezultat al investigației, dovezile clare despre care este de fapt situația, realitatea.

Trebuie spus că nu există acel scenariu ce seamănă cu filmele de acțiune. Așadar nu se vor monta camere de supraveghere sau microfoane. Suspectul, în speță partenerul suspectat de infidelitate, este urmărit discret însă fără a se încălca dreptul la viața privată. Acolo unde este cazul, probele  foto sunt realizate pe domeniu public sau poate fi chemat și solicitantul, la fața locului, dacă este posibil sau dorit acest lucru.

Infidelitatea accentuată în perioada sărbătorilor?

O oarecare presiune a societății, un boom comercial ce fac din Crăciun și în general sărbătorile de peste an un context distinctiv decât esența lor religioasă, sunt motivele pentru care astfel de perioade au o însemnătate în legătură cu fidelitatea sau infidelitatea. Oamenii se gândesc intens la ideea de fericire ca fiind echivalentul a tot ceea ce își doresc, fără restricții. Unii intră în depresie, cazurile de suicid sunt și ele cu risc crescut în perioada sărbătorilor; alții însă se lasă duși de val, devin infideli, atrași la prima vedere, fiind deci la prima abatere sau sunt luați prin surprindere de apariția partenerului revenit în țară.

Detectiv Premium, agenție de detectivi particulari ce acționează în toată țară

În întâmpinarea celor care sunt comozi, practici, dar mai ales subtili și discreți în misiunea de a-și potoli bănuielile despre infidelitatea presupusă vine Detectiv Premium. Oferta acestei agenții vizează supravegheri, filări, investigații realizate în orice oraș al țării. Serviciile echipei de detectivi particulari acoperă și segmentul de verificări de conduită, CV-uri ale angajaților, supravegheri pentru minori sau investigații legate de persoane dispărute, precum și de patrimoniu.

Prin diversitatea de servicii incluse se realizează inevitabil o demonstrație a faptului că societatea actuală este plină de tentații, însă în egală măsură oferă și soluții complexe, potrivite pentru nevoile omului modern.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare