; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MG_7794

Un enigmatic bilet face furori pe „Temptation Island – Insula iubirii”

18 May 2016

În cea de-a treia ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii', difuzată miercuri, de la 20.30 la Antena 1, nu vor lipsi nici lacrimile de dragoste și dor pentru partenerii de pe cealaltă insulă, dar nici semnele primelor slăbiciuni în fața ispitelor.

[Not a valid template]

Cuplurile vor alege să se expună pericolului, subestimând puterea brătării atunci când nu vor bloca ispitele care simt că sunt pe placul partenerilor lor. Fie o vor face din orgoliu, fie vor dori cu adevărat să-și testeze relația. Un singur concurent, Robi, va alege, pentru siguranța sa, să blocheze ispita pe care o consideră un posibil pericol. Cine va fi acela, telespectatorii vor afla miercuri, 18 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, când se difuzează cea de-a treia ediție a emisiunii.

Insula se animă în momentul în care Radu Vâlcan le dă vestea că alți patru concurenți de pe fiecare insulă vor merge la date-uri, astfel încât fiecare să aibă posibilitatea să cunoască mai bine câte o ispită. Cuplurile pot alege pe oricine, în afară de ispita blocată de partenerul lor. Care vor fi alegerile celor opt, telespectatorii vor afla tot mâine seară. Fie că se vor da cu placa pe mare, vor merge la tir, la parc de distracții acvatic, se vor plimba cu elefanții sau printre maimuțe, toți vor avea parte de distracție și discuții interesante care-i vor ajuta să se cunoască mai bine pe ei și ispitele lor.

Un enigmatic bilet va zgudui lucrurile pe insulă și, în timp ce unei ispite îi va da speranța întemeierii unei relații, unei concurente îi va aduce lacrimi și dezamăgire. Despre ce bilet este vorba, dar mai ales cine l-a scris și cui îi este adresat, telespectatorii Antena 1 vor putea afla în această seară, de la ora 20.30.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare