; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_6075

Un cuplu special își testează norocul în această seala în cadrul emisiunii „The Wall- Marele Zid”

10 October 2019

Emisiunea fenomen „The Wall – Marele Zid' este difuzată în fiecare seară joi la Antena 1, după serialul Sacrificiul. Săptămâna aceasta le aduce telespectatorilor un nou carusel de emoții și o poveste emoționantă a unui cuplu, ce luptă împreună pentru a cuceri Marele Zid. 

Diseară vor fi prezenți în platoul emisiunii logodnicii Dana Usturoi și Dan Cojocaru. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, Dan povestind emoționat

,,Ne-am cunoscut întâmplător, cred că am petrecut 2 zile vorbind non-stop, în următoarele 5 zile ne-am decis să ne mutam împreună. A fost o schimbare radicală în viața mea! Dana este viitoarea mea soție.' Pasiunea acestora este călătoritul, visul lor fiind o aventură în Thailanda  ,,Punem la punct o călătorie mai specială. Va fi un tur în Thailanda. Plănuim să ne luam o mobra. Fară multe bagaje, să ne plimbăm și să stăm cât simțim nevoia în fiecare loc'.

Cum vor face față presiunilor cei doi, la ce provocări vor fi supuși de către Marele Zid, telespectatorii Antena 1 vor afla joi seară, de la ora 22:15, după serialul Sacrificiul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare