; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_3984

“X Factor”: Delia va avea de luat hotărâri dintre cele mai grele

04 December 2015

Vineri, 4 decembrie, de la ora 20.30, pe Antena 1, continuă bootcampul la X Factor' cu grupa coordonată de Delia, cea a concurenților peste 21 de ani.

[Not a valid template]

După ce săptămâna trecută Ștefan Bănică și-a ales cei 6 concurenți cu care intră în arena Duelurilor, vinerea aceasta este rândul Deliei să îi sculte și jurizeze pe cei 14 concurenți din categoria care i-a fost atribuită sezonul acesta. Foarte deciși să facă impresie bună pe scenă, fiecare dintre ei va da tot ce are mai bun și își va pune la bătaie toate atuurile. Unul dintre concurenți le va aduce chiar și câte un cadou celor trei jurați: câte o cușmă tradițională. Pentru că la audiții toată lumea l-a apreciat pentru look-ul cu care s-a prezentat, Andrei Ioniță a promis că dacă ajunge în Bootcamp le va aduce și juraților cușme. Zis și făcut! Cum vor reacționa aceștia, dar, mai ales, ce va avea Delia de comentat și dacă va merge acesta mai departe, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri seară la X Factor'.

Grupa Deliei aduce pe scena show-ului oameni cu carismă, talente pure, astfel că deciziile Deliei nu vor fi ușor de luat. Dintre cei 14, jurata trebuie să aleagă până la finalul emisiunii numai 6 concurenți care se salvează și intră în etapa Duelurilor. Cântec după cântec, apariție după apariție, dialog după dialog, Delia va avea de luat hotărârî dintre cele mai grele. Ce le va spune ea concurenților, pe cine va așeza pe scaunul alb, la cine va renunța și care sunt criteriile după care își face strategia din concurs, vineri seara la X Factor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare