Homepage  / Televiziune

Un concurent primește șorțul de aur, la Masterchef 2024. „Vei fi cel mai mare chef din România!”

Un concurent primește șorțul de aur, la Masterchef 2024. „Vei fi cel mai mare chef din România!”
11

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Masterchef România” este difuzată marți, 24 septembrie 2024, la Pro TV. Un concurent îi va impresiona peste măsură pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta va primi șorțul de aur.

Un concurent primește șorțul de aur, la Masterchef România – 24 septembrie 2024 

Jurații de la „Masterchef România” au gustat aseară, 23 septembrie, noi preparate realizate de pasionați de bucătărie, dornici să câștige titlul MasterChef România și premiul de 75.000 de euro.

Cu o explozie de gusturi și preparate curajoase, concurenții au încercat aseară să depășească exigențele jurizării și să-i impresioneze pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Opt dintre ei au trecut în etapa următoare cu preparate precum Shakshuka (Diana Rogo), Ciorbă cu stafide (Ionuț Varga), Desert Iceberg (Melinda Cutur), Pui cu morcov (Alexandru Hada), Mușchi de porc cu orez (Cosmin Răducu), Paste cu creveți (Ștefania Hriapcă), Carbonara de pește cu langustine și ton (Sebi Dascălu) și Borș de cocoș (Florin Nistor). 

În această seară, 24 septembrie 2024, de la ora 20:30, un programator IT îi va surprinde pe cei trei chefi cu un preparat aparent simplu, dar cu un gust deosebit, care-i va aduce cel mai râvnit șorț – șorțul de aur.

Stefania Hriapca – MasterChef RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Gustul este perfect – dulce, sărat, textura e impecabilă”, va spune Chef Florin Dumitrescu.  

Din punctul meu de vedere, ești cel mai puternic concurent pe care l-am avut până acum la audiții. Nu am văzut pe nimeni care să te depășească și cred că nu va fi altcineva mult peste tine. Dacă tu gătești așa mereu, în maximum patru ani vei fi cel mai mare chef din România”, va adăuga acesta.  

Cum va reacționa concurentul când cei trei chefi vor decide că el este cel care merită să ajungă direct în bucătăria MasterChef, fără să mai treacă prin etapa de bootcamp, vom vedea în această seară. 

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton