; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Exatlon Romania, 19 februarie (3)

Un concurent din tabăra Războinicilor părăsește competiția „Exatlon” marți seară

20 February 2018

Luni seară a fost una decisivă pentru concurenții de la „Exatlon', cei care și-au disputat dreptul la imunitate, în competiția pe traseul dificil. Mai determinați ca niciodată pentru a nu fi puși iar în postura ultimelor două săptămâni din Arenă, atunci când au fost nevoiți să își propună coechipierii spre eliminare, Faimoșii i-au înfrânt decisiv pe Războinici, cu un scor uriaș, de 10 la 4.

În tabăra Războinicilor, înainte de a intra în Arena și de a se face strategiile pentru cei trei care au fost nominalizați spre eliminare, isteria și haosul și-a făcut loc rapid printre concurenți. Nou venitul Alex a fost arătat cu degetul de unii dintre colegii lui și a fost considerat unul dintre vinovații care a dus la eșec echipa, în seara de luni. Dornic de a demostra ce poate în lupta cu adversarii, Alex nu i-a lăsat șansa lui Ștefan de a concura, această decizie enervând-o la culme pe Mariana.

 Vezi galeria foto >

„Din punctul meu de vedere, cred că strategia pe care am ales-o, nu cred că a fost ok. Consider că Ștefan este mult mai bun decât Alex, care ar fi trebuit să îi dea posibilitatea lui Ștefan de a concura', a spus, dezamăgită, Mariana. 

Războinicii păreau că au lăsat garda jos și că erau mai dezbinați ca niciodată, iar Ionuț a fost concurentul cel mai vocal și cel care i-a lua partea nou venitului în echipă, Alex. Acesta nu l-a considerat vinovat pe Alex, ci a mărturisit că, de fapt, a fost vorba despre o eroare tactică a echipei.

Sincer, fiecare dintre cei nou veniți au șanse egale; să între în concurs, să demonstreze de ce sunt aici. Se ajunge până la urmă la o nominalizare și cei de acasă îi vor vota pe ei, pe Roxana, pe Lupu, pe Alex. Păi dacă ei nu vor juca, cum să aducă puncte echipei?', a marturirist acesta, vizibil iritat de părerea celorlați colegi.

În inferioritate numerică  și cu foarte multe accidentări în echipă, Faimoșii au răsuflat ușurați după câștigarea duelului. Cosmin Cernat a făcut aseară un anunț care i-a luat prin surprindere pe aceștia: Ion Oncescu a părăsit competiția, din cauza problemelor medicale.

Mariana: „Anca este mai războinică, așa, dar trebuie să mai lase de la ea'

Primul concurent propus aseară spre eliminare a fost Anca, din partea echipei, iar a două nominalizare a fost făcută de Mariana, player of the week, cea care a adunat cele mai multe puncte pentru echipă și l-a desemnat pe Alex Moraru. Alina, cea care și-a câștigat protecția prin faptul că a triumfat în jocul individual, l-a propus pe Radu.

Discuții în contradictoriu și nervi întinși la maximum s-au adunat în jurul discuției iscate de Anca în Arenă. Mariana a încercat să facă lumină în acest caz și a oferit o explicație pentru ieșirea Ancăi din concurs.

„Eu o înțeleg că nu a făcut sport de performanță, că a avut accidentare și era speriată. I-a fost frică și trebuie să își asume. Radu are toată aprecierea mea. Și Alina, Ionuț, Alex, toți au tras pentru echipă. Consider că cei care au realizat acest format de televiziune s-au bazat pe anduranță, rezistență, spirit de echipă și abilități sportive. Eu am crescut la orfelinat, am fost foarte amărâtă. Nu aveam nici bani de pâine, m-au ajutat colegii și prietenii mei. Știu ce înseamnă să înduri. Anca este mai războinică, așa, dar trebuie să mai lase de la ea', a spus Mariana cu ochii în lacrimi.

În această seară, cei din fața micilor ecrane vor afla cine este concurentul care va părăsi competiția „Exatlon'. Un nou joc în premieră și o miza dublă pentru cele două echipe, în această seară, la ora 19:45!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare