Homepage  / Vedete

Un concurent de la „Vocea României” a ajuns la spital, înainte de semifinală

Un concurent de la „Vocea României” a ajuns la spital, înainte de semifinală

de Redactia Tvmania

Unul dintre cei opt concurenți care au ajuns în semifinalele de la „Vocea României” trece prin momente dificile. Ștefan Roțcovan, puștiul de 17 ani din echipa Loredanei, a contactat un virus gripal foarte puternic și se află în spital cu febră foarte mare, sub tratament cu antibiotic și perfuzii.

Ștefan Roșcovan, considerat a fi cel mai generos și mai bun dintre concurenții acestei ediții a show-ului de la Pro TV – gata oricând să ajute pe toată lumea, este o persoană foarte optimistă. El a postat pe contul personal de Facebook un mic filmuleț de pe patul de spital. În clip, el le promite fanilor și spectatorilor că nu îi va dezamăgi și că, oricât i-ar fi de greu, va fi pe scenă vineri, în semifinalele „Vocea României”.

Ștefan Roțcovan este, de altfel, un puști foarte încercat în viață. Tatăl lui a decedat când el avea doar 7 ani, mai are o soră, iar mama lui are un salariu sub media lefurilor din Chișinău. Așa că puștiul a învățat producție muzicală și își ajută familia ca să aibă un trai mai bun.

Notă: Vinerea aceasta, în semifinala „Vocea României”, antrenorii se provoacă la dueluri încrucișate. Teodora Buciu și Robert Botezan din echipa Tudor, Andreea Ioncea și Ștefan Roșcovan din echipa Loredana, Alex Mușat și Ramona Nerra din echipa Smiley și Ioana Ignat și Ionuț Trif, reprezentanții echipei Moga, vor lupta săptămâna aceasta pentru un loc în finală.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Chirilă, Loredana, Smiley și Moga cântă pe scena „Vocea României” vineri seară

FOTO. Antrenorii de la „Vocea României” i-au ales pe cei opt semifinaliști

Încep show-urile live „Vocea României”. Jurații au ales ultimii concurenți

Pro TV anunță prezentatorii primului sezon „Vocea României Junior”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton