; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un chirurg cu sex-appeal

28 July 2008

De la “Farmece” la “Prietenie pe muchie de cutit”, Julian McMahon a ramas acelasi carismatic actor, cu priza la colegele de platou.

A vrut sa studieze dreptul, insa, dupa un an la Universitatea din Sidney, si-a dat seama ca legile sunt prea complicate pentru el si a inceput o cariera in modelling, aparand in diverse reclame in Australia, America si Europa. Popularitatea dobandita in acest domeniu i-a adus si primul rol din cariera sa, in serialul “The Power, the Passion” (1989). S-a mutat in SUA cand avea 22 de ani. “La varsta aceea nimeni nu dadea doi bani pe mine. Pentru ca aveam accent nici vanzatorul nu intelegea ce spun”, isi aminteste actorul, care ulterior a luat cursuri de dictie si si-a corectat acest “defect”.

De la model la actor
Primul rol obtinut la Hollywood a fost cel in soap-opera “Another World” (1992-1994). Din ’96 pana in 2000 a fost agentul John Grant in serialul “Profiler”. A urmat, intre 2000 – 2005, serialul “Farmece”, unde a intrat in pielea diabolicului Cole Turner, personaj omorat in episodul 100. In “Cei Patru Fantastici” (2005) si “Cei patru fantastici – Ascensiunea lui Silver Surfer” (2007) i-a dat viata personajului negativ Dr. Doom. Anul trecut, Julian a putut fi vazut alaturi de Sandra Bullock in thrillerul “Premonitia”. Ar fi trebui sa fie urmatorul James Bond, insa producatorii filmului l-au preferat, in cele din urma, pe Daniel Craig. Ii face placere sa gateasca, sa faca surf si sa mearga pe bicicleta. Colectioneaza carti clasice, iar piesa sa favorita este “People are Strange” a celor de la The Doors.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare