Homepage  / Advertorial

Un cadou cu adevărat special de Crăciun? Brățări gravate pentru copii!

Un cadou cu adevărat special de Crăciun? Brățări gravate pentru copii!

de Redactia Tvmania

Numărătoarea inversă până la Crăciun pare că se desfășoară din ce în ce mai repede. Probabil ai și tu impresia că timpul trece rapid și că nu vei apuca să faci tot ceea ce ți-ai propus până la mini-vacanța de Crăciun. Vrei să decorezi casa, să faci o listă cu meniul festiv, să te gândești cine îți va fi alături în ziua de Crăciun și bineînțeles, să cumperi cadourile pentru cei dragi. 

An de an, oamenii se gândesc la cele mai reușite cadouri. Deși Crăciunul și alte sărbători nu ar trebui să fie numai despre cadouri, ci despre timpul petrecut alături de cei dragi, iar darurile să fie un bonus, din păcate unii oameni uită acest lucru. Un cadou reușit nu este un cadou scump, care de multe ori poate nici nu va fi folosit. Nu în preț stă adevărata valoare a unui dar, ci în încărcătura lui emoțională. Alege întotdeauna să oferi cadouri simbolice și vei observa reacția celor dragi. Întotdeauna vor fi mai apreciate decât un cadou scump și impersonal. 

În plus, există si posibilitatea alegerii unor obiecte personalizate, care conferă și mai multă emoție. Chiar și bijuteriile pot fi personalizate și astfel vor fi purtate cu mai mult drag și vor transmite mai multă iubire în momentul în care vor fi dăruite. 

Poate vei spune că alegerea cadourilor pentru copii este mai simplă, însă când ai dăruit ultima dată ceva cu adevărat special? Copiii primesc de obicei jucării, hăinuțe, dulciuri și eventual rechizite dacă sunt elevi. Aceste cadouri sunt perfecte și cu siguranță fiecare copil care le primește este extrem de fericit. Însă, dacă vrei să dăruiești un obiect special, care să fie păstrat cu drag foarte mulți ani și de ce nu, să rămână și moștenire de familie, alege bratari copii de la Chic Bijoux

Aceste bijuterii sunt deosebite deoarece sunt personalizate. Indiferent ce model alegi, ai posibilitatea de a grava numele copilului, inițialele sau un text scurt, ce vor oferi bijuteriei o semnificație specială. Brățările pentru copii sunt special realizate astfel încât să poată fi purtate în siguranță și să nu se piardă. Astfel, poți alege brățări chiar și pentru bebeluși, ideale pentru a fi dăruite la botez, la aniversarea de 1 an sau chiar și de Crăciun. 

Pe site-ul Chic Bijoux vei descoperi zeci de modele de brățări pentru copii, majoritatea având șnur reglabil. Cel care contează cu adevărat este pandantivul brățării, ce poate fi personalizat, iar mai apoi, când copilul crește, poate fi transferat pe o altă bijuterie sau păstrat în familie și dăruit generațiilor viitoare dacă se dorește. Poți alege dintre brățări cu îngerași, brățări cu pandantiv în formă de bănuț, brățări cu pandantiv în formă de personaje de desene animate și multe altele. 

Așadar, dacă îți dorești să dăruiești un cadou cu adevărat deosebit, alege cu încredere brățări pentru copii și nu vei da greș! Vei oferi emoții și cadoul tău va avea întotdeauna un loc special în inima copilului și părinților!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton