; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite 19 septembrie 2016 1

Un bucătar instruit la școala lui Gordon Ramsay vine, diseară, la „Chefi la cuțite”

19 September 2016

 

Diseară, de la 20.30, la Antena 1 cei trei chefi au parte de o nouă porție de degustare pe nevăzute, care va aduce în fața lor personaje pline de culoare, dar și momente haioase.

[Not a valid template]

Experiența în restaurante din Londra și absolvirea școlii lui Gordon Ramsay pot fi visul oricărui bucătar aflat la început de drum. Mihai, un tânăr din Iași, vine în această seară la „Chefi la cuțite' și își pune la bătaie toată experiența acumulată în Anglia. Acesta va povesti că, deși provine dintr-o familie cu părinți medici și bunici profesori, el a ales să-și urmeze pasiunea și a decis că vrea să fie bucătar.

Visul său l-a dus tocmai la Londra, acolo unde s-a instruit la celebra școală de bucătărie a cunoscutului chef Gordon Ramsay, unul dintre cei mai renumiți și apreciați bucătari din lume. Tot acolo a avut ocazia să lucreze și în restaurantul lui Ramsay și le-a povestit celor trei jurați de la „Chefi la cuțite' că nu a fost deloc ușor: prima palmă peste ceafă a primit-o de la celebrul chef când a aruncat la gunoi o bucățică de unt.

Chef Cătălin Scărlătescu va fi cu siguranță vedeta ediției „Chefi la cuțite' de luni, asta pentru că prin fața juraților se vor perinda foarte mulți fani de-ai săi. Și mai ales fane! Doamne venite de la sute de kilometri distanță, vechi cunoștințe sau o câștigătoare a concursului din sezonul trecut, „Chef Delivery', sunt doar câteva dintre aparițiile care își vor declara simpatia pentru chef Scărlătescu. „Doamnă, soțul dumneavoastră știe?', o va întreba chef Dumitrescu pe o concurentă care mărturisește că a venit la „Chefi la cuțite' special pentru a-i găti o varză lui Cătălin. „Cred că da… Sau știe acum. Sper să nu plec acasă pe jos', va spune aceasta râzând.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare