; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa si familia (2)

Un băiat care a trecut prin 27 de intervenții chirurgicale are parte de „Visuri la cheie” miercuri, de la 20:30

29 October 2019

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi ajung miercuri seara, de la 20:30, în Slobozia și vor cunoaște povestea lui Raul Furdui. Băiatul are acum 18 ani și trăiește o adevărată traumă încă din primele clipe de viață: „S-a născut fără năsuc. Toți medicii ziceau că n-are șanse să trăiască', povestește, printre lacrimi Rodica, mama băiatului. 

Toată familia a trecut prin multe încercări și a dus adevărate lupte ca Raul să trăiască. Așa cum povestește chiar el, faptul că astăzi este printre noi înseamnă o adevărată minune: „Eu cred în minuni, am mai văzut minuni până acum. Eu însumi sunt o minune… pentru că trăiesc' – speranța și voința îl fac să fie un om puternic și să nu piardă lupta în fața bolii.

Raul este un copil inteligent care, deși are multe probleme, nu vede cu ochiul stâng, iar la dreptul are o miopie foarte mare, învață la o școală pentru copii normali și iubește să joace șah. Pasiunea lui pentru jocul minții l-a făcut pe Dragoș să-i pregătească o surpriză pe care să nu o uite niciodată: l-a dus să joace șah cu Principesa Margareta și Principele Radu. Mâine seară vedeți cum un băiat plin de speranță pășește în palatul Elisabeta și o impresionează pe Majestatea Sa Margareta cu voința și felul în care își iubește viața… chiar dacă a fost dură cu el.

Pe lângă povestea de viață impresionantă, familia Furdui are nevoie de echipa Visuri la cheie pentru a reuși să trăiască în condiții decente. Apartamentul vechi în care locuiește Raul are multe probleme: un balcon șubred, care stă să cadă, o baie neîncălzită predispusă la mucegai și o instalație electrică îmbătrânită, iar pentru băiat este important să locuiască într-un mediu sigur și călduros. Miercuri, de la 20:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi vor aduce bucurie în familia Furdui.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare