Homepage  / Televiziune

Un alt Faimos, eliminat de la Survivor All Stars 2024. „Votul te poate trimite acasă”

Un alt Faimos, eliminat de la Survivor All Stars 2024. „Votul te poate trimite acasă”

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars este difuzată joi, 25 ianuarie 2024, iar tensiunile ating cote maxime. După ce au pierdut jocul pentru imunitate, un concurent din echipa Faimoșilor va fi eliminat din competiție. 

Jorge a câștigat imunitatea personală, la Survivor All Stars 

O săptămână încărcată de vești neașteptate și de emoții trăite la extrem. Patru noi concurenți fac deja parte din echipe, iar aseară au debutat și pe traseu, odată cu Jocul pentru obținerea imunității. Cele două triburi își caută resursele de energie pentru fiecare probă, iar tensiunile au început să apară.  

Se pare că astăzi nu a fost ziua noastră. Se întâmplă să mai fie și zile de genul ăsta. Eu am foarte mare încredere în Faimoșii mei”, a spus Jorge, la finalul jocului de Imunitate, pierdut de Faimoși și de această dată.  

Războinicii au câștigat jocul pentru imunitate de la Survivor All Stars, din 24 ianuarie 2024

Cu moralul puternic zdruncinat, membrii tribului roșu au intrat la proba pentru imunitate personală, iar acolo, chiar artistul a fost cel care s-a impus, asigurându-și, alături de Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin, care nu pot fi votați în această săptămână, liniștea în competiție.  

Jorge a câștigat imunitatea personală, la Survivor All Stars – 24 ianuarie 2024

În ciuda victoriei obținute, nici în tribul albastru nu este deloc liniște, având în vedere că membrii echipei nu sunt toți la fel de fericiți de modul în care se integrează cei doi concurenți noi. Rămâne de văzut cum va fi dinamica pe mai departe.  

Un Faimos este eliminat de la Survivor All Stars 

Un nou joc îi așteaptă pe concurenți – cel pentru recompensă. Iar miza va fi una care-i va face să dea totul pe traseu: o cafea și trei brioșe cu ciocolată. Cine va reuși să câștige și să-și asigure doza de energie, dar și cine va avea parte de o accidentare neplăcută, vom descoperi curând. 

Un nou joc de recompensă, la Survivor All Stars – 25 ianuarie 2024

În doar câteva ore, Faimoșii vor reveni în Consiliul tribal pentru a face nominalizările care vor decide cine merge la Duelul de eliminare. „Votul te poate trimite acasă. Toată lumea se împrietenește cu toată lumea, doar să nu fie votată”, va declara Jador înainte ca tribul să-și facă propunerile. Cine va merge la duel și cine va pleca acasă, urmează să aflăm!  

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton