Homepage  / Televiziune

Un alt concurent este eliminat de la Survivor All Stars. TJ Miles are de luat o decizie importantă. „Mă simt mândru și merit”

Un alt concurent este eliminat de la Survivor All Stars. TJ Miles are de luat o decizie importantă. „Mă simt mândru și merit”
4

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars este difuzată joi, 16 mai 2024, la Pro TV, iar TJ Miles este în siguranță și are de luat decizii esențiale, după ce a câștigat colanul de imunitate. Un alt concurent este eliminat din show-ul de la Pro TV. 

Un concurent este eliminat de la Survivor All Stars – 16 mai 2024 

Șapte membri mai are tribul Los Bandidos în acest moment, însă în doar câteva ore, încă cineva va vedea cum i se va stinge flacăra. Ieri, ediția le-a adus telespectatorilor șansa de a vedea finalul unei super recompense câștigate de patru dintre concurenți. După ce s-au aruncat în gol, de la o mare înalțime, și s-au bucurat de câteva ore în oraș, Iancu a ținut să precizeze că ”ne-am simțit libertini, ca și cum am fi ieșit cu prietenii. Foarte frumos”.  

Într-un context în care Zanni și TJ Miles căutau să rezolve divergențele apărute după revenirea celui din urmă din Exil, aseară, cei doi s-au susținut pe traseu și primul a reușit să se impună, la finalul probei.  

Îmi doresc să fie înțelegere între mine și Zanni. Am venit singur, dar am legat niște prietenii. Nu vreau să zic că sunt om perfect, dar sunt loial”, a ținut să spună TJ, arătând clar că încă analizează ce va vota în curând.  

După ce au ajuns împreună în finala jocului pentru Imunitate, Zanni a ținut să-l laude pe cel care cândva făcea parte din tribul Faimoșilor, alături de el: „nu am rezistat fizic azi, TJ a fost foarte bun. A fost obositoare ziua asta”. Să fie oare acesta momentul în care cei doi vor găsi pacea și modul de a colabora iar? 

TJ Miles – victorie Joc ImunitateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Diseară, TJ trebuie să ia o decizie importantă – pe cine va vota în Consiliul tribal. Starea de bine îl va caracteriza, așa că rămâne de văzut ce se va întâmpla: „m-am trezit foarte bine, am dormit frumos, am visat frumos. Când am văzut colanul agățat, am realizat că nu era niciun vis. Mă simt mândru și merit. Am luptat, mă simt foarte bine. Ziua de astăzi e minunată”. Un lucru este clar, motivele vor fi unele cât se poate de obiective: „Survivor este mai mult decât sportiv, trebuie să te implici”. 

Ce joc îi așteaptă pe concurenți, cine va ajunge la Duel și cine va pleca acasă? O nouă săptămână din cel mai puternic format este aproape de final!  

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton