; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PercyWeasley

Un actor din seria de filme „Harry Potter” vine la East European Comic Con!

25 April 2018

Ca în fiecare an, se preconizează o ediție East European Comic Con plină de noi surprize în materie de actori, expozanți, activităti, jocuri video și nu numai, menținându-și statutul de cel mai important eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri, benzi desenate din estul Europei. East European Comic Con are loc în perioada 18-20 mai la Romexpo.

Chris Rankin, cunoscut în special pentru rolul lui Percy Weasley din „Harry Potter', vine pentru o întâlnire de neuitat cu fanii la East European Comic Con presented by Kaufland în zilele de 19 și 20 mai. Mai mult decât atât, la standul Kaufland, sponsorul principal al evenimentului, toți care își doresc fotografii alături Rankin, o vor putea face gratuit, în limita a 800 de poze.

Chris Rankin în rolul Percy Weasley

Actorul în vârstă de 34 de ani s-a făcut remarcat în rolul lui Percy, unul dintre fiii lui Arthur Weasley și frate al lui Ron, Fred, George și Ginny. Personalitate sobră, cu o mare atenție îndreptată către respectarea regulilor și a ordinii existente, Percy și-a pus toată loialitatea în slujba Ministerului Magiei, dar a luptat și cot la cot alături de familia sa atunci când pericolul era iminent.

Chris Rankin l-a portretizat pe Percy Weasley în șase dintre filmele seriei. În afara rolului din „Harry Potter', Chris a fost prezent pe scenele teatrelor din Marea Britanie, fiind și un foarte bun pantomim.

Actorul britanic se alătură lui Andrew Scott (Sherlock'), Jim Beaver („Supernatural', „Deadwood') și Giancarlo Esposito („Breaking Bad', „Better Call Saul').

Totodată, ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, V for Vendetta'), Guillermo Ortego („Astonishing X-Men', „Moon Knight', „X-Factor', „Batman Eternal' și „Superman Unchained') și Maya & Yehuda Devir (cunoscuți pentru ilustrațiile ingenioase ale vieții lor de zi cu zi) vor lua parte la eveniment, într-o ediție East European Comic Con memorabilă.

Abonamentele valabile toate cele 3 zile se pot achiziționa online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar bilețele în format fizic pot fi găsite în magazinele din rețeaua Eventim. La acest link se pot găsi cele mai apropiate puncte de vânzare de voi – http://www.eventim.ro/ro/outlete/.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare