; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un actor american joacă, diseară, în „Tanti Florica”

07 November 2012

James Longshore (34), un actor originar din Statele Unite, va interpreta, diseară, primul său rol în limba română. În „Tanti Florica' (serial nominalizat la Premiile TVmania), Longshore a primit rolul unui misionar religios.

Deşi lui James îi place foarte tare limba română şi deja a ajuns la performanţa de a glumi în această limbă, replicile i-au dat ceva de furcă.

„Mi-a fost greu, într-adevăr', dezvăluie James. „La unele replici mi se împleticea limba la propriu. Mi-a luat aproape două săptămâni să învăţ textul, în condiţiile în care, în mod normal, l-aş fi învăţat în două zile', a mai recunoscut actorul.

Şi întâlnirea cu Florin Călinescu a fost o experienţă memorabilă pentru James. „Deşi nu înţelegeam în totalitate ce se vorbea pe platou, m-a făcut să mă simt în largul meu, ba chiar am improvizat puţin cu el în română, în ciuda vocabularului meu foarte limitat. Este o onoare pentru mine să am o primă apariţie aici alături de un actor de calibrul lui', a mai declarat James Longshore.

Tot diseară, Ilie (Toma Cuzin), fiul Floricăi plecat prin ţări străine să-şi caute rostul, revine acasă, spre bucuria tuturor.

Peliculele în care îl puteți vedea pe James sunt coproducţia românească Diaz: Dont Clean Up This Blood' regizată de Daniele Vicari şi comedia Acording to Plan'.

Votează și TVmania te premiază!

c1k3972_resize

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare