Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un actor american joacă, diseară, în „Tanti Florica”

7 November 2012

James Longshore (34), un actor originar din Statele Unite, va interpreta, diseară, primul său rol în limba română. În „Tanti Florica' (serial nominalizat la Premiile TVmania), Longshore a primit rolul unui misionar religios.

Deşi lui James îi place foarte tare limba română şi deja a ajuns la performanţa de a glumi în această limbă, replicile i-au dat ceva de furcă.

„Mi-a fost greu, într-adevăr', dezvăluie James. „La unele replici mi se împleticea limba la propriu. Mi-a luat aproape două săptămâni să învăţ textul, în condiţiile în care, în mod normal, l-aş fi învăţat în două zile', a mai recunoscut actorul.

Şi întâlnirea cu Florin Călinescu a fost o experienţă memorabilă pentru James. „Deşi nu înţelegeam în totalitate ce se vorbea pe platou, m-a făcut să mă simt în largul meu, ba chiar am improvizat puţin cu el în română, în ciuda vocabularului meu foarte limitat. Este o onoare pentru mine să am o primă apariţie aici alături de un actor de calibrul lui', a mai declarat James Longshore.

Tot diseară, Ilie (Toma Cuzin), fiul Floricăi plecat prin ţări străine să-şi caute rostul, revine acasă, spre bucuria tuturor.

Peliculele în care îl puteți vedea pe James sunt coproducţia românească Diaz: Dont Clean Up This Blood' regizată de Daniele Vicari şi comedia Acording to Plan'.

Votează și TVmania te premiază!

c1k3972_resize

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare