Homepage  / Vedete româneşti

Umorul de sâmbătă seara cu Cosmin Natanticu. „Dacă ar fi să-mi schimb ocupaţia, cred că m-aş pensiona”. EXCLUSIV

Umorul de sâmbătă seara cu Cosmin Natanticu. „Dacă ar fi să-mi schimb ocupaţia, cred că m-aş pensiona”. EXCLUSIV
8

de Cătălina Matei,

După ce în această vară a fost în juriul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, pe Cosmin Natanticu îl putem urmări în această toamnă în alte două producții, la Antena 1. Este vorba despre show-ul „iUmor”, unde este tot jurat, dar și în serialul „Bravo, tată!”, care a ajuns deja la al treilea sezon. Cele două producții sunt difuzate în fiecare sâmbătă seara. Iar dincolo de micul ecran, actorul se pregătește să plece prin țară și peste hotare cu un spectacol de stand-up comedy.

În ce proiecte este implicat Cosmin Natanticu

în această vară, Cosmin Natanticu a fost în juriul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, iar acum îl putem urmări în alte două producții, la Antena 1. Este vorba despre „iUmor”, unde este tot jurat, dar și în serialul „Bravo, tată!”, care a ajuns deja la al treilea sezon.

Dacă în viața reală este căsătorit cu Eliza Natanticu, în serialul „Bravo, tată!” Cosmin Natanticu are parte de o fostă, interpretată de Andreea Perju, și o actulală nevastă – rol jucat de Ana Odagiu. Mai precis, personajul său, Flavius, un tătic casnic care încearcă să le rezolve pe toate, dar nu prea îi iese…

Aflăm mai multe din cele ce urmează…

Un nou sezon de „iUmor”, noi episoade din serialul „Bravo, tată!”… toamna asta este plină. Dintre cele două proiecte, unde ai avut parte de cele mai multe provocări?

Indiferent de proiect, că e reality, talent show sau serial, exista provocare, dar, dacă ar fi să aleg între cele două, de mai multe provocări am avut parte la serialul „Bravo, tată!”, pentru că se întâmplă şi mici cascadorii, stări emoţionale şi trebuie să joci după un scenariu prestabilit, care îţi dă voie şi e loc şi de improvizaţie. Dar nici la „iUmor” nu pot să zic că e floare la ureche.

Ce concurent te-a lăsat fără replică de data aceasta la„ iUmor”?

Sunt mai mulţi concurenţi care m-au lăsat fără rrplica, în special cei care au venit din afara ţării cu nişte momente absolut fantastice şi care nu mai au nevoie de comentarii, sugestii sau păreri. Doar stai acolo la masa juriului şi te bucuri de spectacol şi de faptul că ai „bilete în primul rând”.

Dintre colegii tăi de la masa juriului, pe cine ai suna la 2 dimineața dacă ai avea nevoie de ajutor?

Cred că l-aş suna pe Cheloo, pentru că el e mai nocturn şi l-aş prinde treaz la ore de genul.

iUmor_sezonul_17_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dincolo de talent, crezi că umorul poate fi studiat… științific?

Simcer, nu ştiu dacă poate fi studiat ştiinţific, pentru că e vorba de talent şi de har, pe care le primeşti de la Divinitate. Iar eu chiar cred că divinitatea şi ştiinţă nu merg mana în mână.

Ce se întâmplă cu personajul tău din „Bravo, tată!” în noul sezon?

În acest sezon nu se schimbă foarte multe la personajul meu, chiar dacă Flavius inceraca să se schimbe, însă, din dorinţa arzătoare de a face bine, mai tot timpul da greş.

Crezi că acest rol te va ajuta, mai târziu, în ipostaza de tătic?

Din orice experienţă am de învăţat, nu ştiu să zic dacă m ar ajuta sau nu. Chiar sunt curios şi eu dacă m-ar ajuta.

Apropo de tătic… când plănuiești să încerci acest rol și în viața reală?

Nu plănuiesc nimic, las să se întâmple. Oricum, tatăl meu mi-a spus că de etapa asta nu o să fiu niciodată pregătit cu adevărat, oricât de mult aş încerca să plănuiesc sau să mă organizez. Şi tind să-i dau crezare.

Dincolo de TV, în ce alte proiecte ești implicat?

De proiecte, slavă Domnului, nu duc lipsă. Urmează un turneu naţional şi unul internaţional (Diaspora) de stand up-comedy – „Şi râs, şi cu banii luaţi” – alături de colegii mei Andrei Ciobanu, Raul Gheba şi Edy Radoiu. De asemenea, în toamna aceasta, la Teatrul de Comedie, spectacol de improvizaţie – „Commedia Dell ‘Impro” – unde o să joc alături de multe nume cunoscute, precum Cătălin Neamţu, Paul Ipate, Andreea Samson, Costel Bojog, Radu Bucalae, Robert Tudor Magicianul, Vizante.

Dacă, dintr-un motiv sau altul, ar trebui să-ți schimbi radical ocupația… spre ce domeniu te-ai îndrepta?

Dacă ar fi să-mi schimb ocupaţia, cred că m-aş pensiona. Nu mă văd făcând altceva cu atâta drag şi cu atâta dăruire.

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton