; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Uma thurman

Uma Thurman acuză

18 February 2018

Una dintre actrițele cele mai cunoscute ale studiourilor Miramax – al căror cofondator este Harvey Weinstein, producătorul căzut în dizgrație după seria de acuzații de viol și hărțuire sexuală -, Uma Thurman (47 de ani) a povestit recent, pentru „The New York Times', că nici ea nu a scăpat de comportamentul deviant al mogului hollywoodian.

Starul filmelor „Pulp Fiction' și „Kill Bill', două succese fulminante pentru Miramax, a dezvăluit că a fost implicată în două incidente neplăcute cu Weinstein („M-a trântit şi a încercat să se urce peste mine. A încercat să-şi dea pantalonii jos. A fost tot felul de lucruri neplăcute'), însă dacă acuzațiile aduse producătorului nu sunt o surpriză, surprinzătoare este atitudinea ei față de regizorul a cărui muză declarată este: Quentin Tarantino.

Thurman l-a acuzat pe acesta de comportament violent și îl face responsabil de un accident de pe platourile de filmare de la „Kill Bill', când a forțat-o să conducă o mașină despre care știa că are probleme tehnice și care s-a soldat cu rănirea ei gravă. De altfel, Tarantino și-a recunoscut vina și a spus că acesta este unul dintre marile regrete ale vieții sale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare