; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sora Jackie 1

Ultimul sezon din “Sora Jackie” începe la Diva pe 29 mai

10 May 2016

Sezonul 7 al serialului Sora Jackie' începe, în premieră la Diva, duminică, 29 mai, la ora 22.00. În fiecare duminică vor fi difuzate câte două episoade.

Sora Jackie 1

Al şaptelea şi ultimul sezon al serialului continuă povestea imediat după terminarea seriei cu numărul 6. La începutul sezonului, Jackie Peyton (Edie Falco) este arestată şi se chinuie, trecând printr-o detoxificare supravegheată, într-o celulă. Arestată, abandonată de toţi cei apropiaţi, Jackie îşi pierde licenţa de asistentă medicală. Când este eliberată, angajează un avocat pentru a o ajuta să-şi păstreze locul de muncă de la All Saints. Din nefericire, nu-şi permite să-l plătească, aşa că recurge la vechile ei metode pentru a găsi o soluţie. Când revine la spital, Jackie o ia de la zero, în cadrul Programului de Diversiune, prin care i se interzice să atingă pacienţii şi medicamentele şi trebuie să facă teste zilnice de urină.

Tony Shalhoub

Tony Shalhoub

Între timp, Coop (Peter Facinelli) se pregăteşte pentru ultima lui zi la All Saints şi este înlocuit de Dr. Bernard Prince (Tony Shalhoub), care surprinde pe toată lumea cu atitudinea lui: acesta crede serios în zicala „Trăieşte clipa'. Apoi Jackie descoperă că spitalul este vândut unei companii norvegiene care are de gând să îl închidă şi îşi raliază colegii în lupta pentru All Saints.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare