; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serban2

Regretatul Şerban Ionescu în ultimul lui rol, în “Puzzle”

17 May 2013

Filmul „Puzzle', care va avea premiera pe data de 24 mai, este ultima manifestare artistică în cinematografie a regretatului actor Şerban Ionescu.

Regizorul peliculei, Andrei Zincă, îşi aminteşte cu nostalgie şi tristeţe despre colegul drag de facultate şi prietenul Şerban Ionescu.

În momentul în care au început să schiţeze versiunea românească a filmului, realizatorii au avut din prima clipă doi actori în minte: Adrian Titieni şi Şerban Ionescu.

„Vizualizându-l pe Ştefan Manea, personajul principal al filmului, îl vedeam pe Titi. Pe Şerban îl doream neapărat alături de noi şi am creat un personaj pe măsura timpului pe care îl avea la dispoziţie pentru filmare, în acea vreme. El este Trică, patronul firmei de executor judecatoresc în care lucrează Ştefan Manea(Titieni), practic şeful acestuia. Nimic nu prezicea boala care avea să-şi arate faţa urâtă', declară, plin de regret, Andrei Zincă.

Regizorul a mai povestit: „Şerban era cel pe care l-am cunoscut întotdeauna, inima platoului de filmare, cu o glumă bună pentru fiecare, cu răbdare şi bună dispoziţie, trăind, când era nevoie, în pielea personajului, şi bucurându-se de reuşita fiecărei duble, ca şi cum ar fi fost la debutul său în film. Filmul este dedicat memoriei lui Şerban! '

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare