; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVM 46

Ultimul număr – TVmania nr. 46

18 November 2013

Te cunosc de undeva!' (emisiune nominalizată la Premiile TVmania) e sănătos şi frumos în al patrulea sezon, crede gazda Alina Puşcaş. Co-prezentatorul Cosmin Seleşi, juratul Andrei Aradits şi concurenţii Pepe şi Maria Buză îi ţin isonul.

Show-ul Antenei 1 rămâne unul dintre cele mai populare programe de divertisment de la noi, iar în noul sezon am avut deja parte de nişte transformări memorabile. Un exemplu e Maria Buză, care a smuls lacrimi juriului când a „devenit' Édith Piaf, pentru a interpreta nemuritoarea „Non, je ne regrette rien'.

Alte transformări, însă, i-au părut chiar mai dificile. „Nici nu ştiu ce să spun. Personajele care, la început, mi s-au părut imposibil de imitat, am avut surpriza să fie şi cele mai reuşite, de exemplu Marian Nistor, Cristi Minculescu, Amy Winehouse', ne-a explicat cântăreaţa. Care va să zică, nu se ştie niciodată ce-ţi poate pielea'.

Lecţii de la Pepe
Pepe, câştigătorul din sezonul trecut, ştie sigur care a fost cea mai mare provocare de până acum. Andra', răspunde el scurt. Este o artistă cu o coregrafie complexă, cu multe sincroane cu echipa de balet, aşa că orice greşeală aş fi făcut, cât de mică, se vedea. Plus că vocea ei este aproape inimitabilă. A, şi să nu mai spun că eram şi pe tocuri şi înzorzonat! (râde)'.

Votează şi TVmania te premiază!

TVM 46

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare