Homepage  / Televiziune

Ultimul joc pentru amuletă, înainte de bootcamp, la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Ce se ascunde în seif

Ultimul joc pentru amuletă, înainte de bootcamp, la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Ce se ascunde în seif

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, este difuzată diseară, pe Antena 1, iar jurații intră în cea din urmă luptă din ringul amuletei înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful! Așadar, lupta se va da între cei trei chefi, fără un al patrulea invitat.  

Ultimul joc pentru amuletă de la Chefi la cuțite – 19 septembrie 2023 

În această seară, 19 septembrie 2023, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai vedea cel de-al patrulea banc de lucru ocupat în ringul amuletei. Lupta se dă doar între cei trei maeștri ai bucătăriei pentru că… este cea din urmă înfruntare înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful!  

Potrivit noii reguli introduse sezonul trecut, toate premiile câștigate de Chefii invitați în luptele pentru amulete sunt depuse într-un seif care devine miza unei bătălii aparte. În acest sezon, seiful conține bomba cu mai multe amulete câștigată de Chef Ștefan Popescu. Pentru o asemenea probă, degustarea va fi și ea una specială, fiind vorba despre o vedetă invitată pentru prima dată la Chefi la cuțite: fotomodelul internațional Alice Peneacă, potrivit a1.ro.

Iar dacă proba îi va pune la grea încercare pe Chefi, preselecțiile se vor dovedi și ele, în această ediție, o dificilă probă pentru jurați, care vor duce cu greu la capăt maratonul degustărilor, cerând ajutorul echipei pentru a face față din punct de vedere fizic unei asemenea încercări. Despre ce este vorba telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton