; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cel mai nou film cu James Bond a intrat la apă

19 January 2012

Criza mondială a ajuns să afecteze și bugetele filmelor mult așteptate de public. Ultimul caz este „Skyfall', cel de-al 23-lea film cu James Bond, al cărui scenariu presupunea ca filmările să fie realizate în locuri precum Bali sau China. Din păcate însă distribuția nu se va deplasa decât până în Turcia, pentru a limita cheltuielile, scrie dailymail.co.uk.

Plajele din însorita Turcie vor fi singurele locuri străine în care Daniel Craig va călători pentru a-l interpreta pe James Bond. Pe lângă acestea, regizorii au mai ales unele locuri din Marea Britanie, printre care și studiourile Pinewood.

„Șase țări diferite fuseseră alese, dar mai multe probleme tehnice și financiare au dus la renunțarea la ele și la folosirea peisajelor din Turcia ca singur loc străin', a spus o sursă citată de Daily Mirror.

Filmările pentru „Skyfall' au început deja, întrucât se estimează că trebuie să fie gata în luna noiembrie. În film, loialitatea lui Bond față de personajul M, jucat de Judi Dench, este testată atunci când trecutul ajunge să o bântuie.

„Atunci când MI6 este atacat, 007 trebuie să depisteze și să distrugă amenințarea, fără să se gândească la propria lui persoană', explică primul sinopsis al peliculei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare