; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jon Snow

„Urzeala tronurilor”: Ultimul episod din sezonul 7 va fi cel mai lung al serialului

25 August 2017

Toată lumea gata pentru ultimul episod al sezonului 7 din „Urzeala tronurilor'? E timpul, din păcate, să ne despărțim de serialul nostru favorit, pentru încă – cel puțin – un an… 

Mai jos puteți citi tot ce se știe până acum despre „The Dragon and the Wolf' („Dragonul și lupul', n.r.), ultimul episod al celui de-al șaptelea sezon al serialului HBO „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones'. În plus: fotografiile și trailer-ul episodului 7.

Un sinopsis oficial al ultimului episod din acest sezon nu a fost făcut public încă, dar din fotografii și din trailer se poate vedea că urmează o întâlnire la nivel înalt în Westeros.

Puteți vedea aici fotografiile din „The Dragon and the Wolf'. Îi avem pe Lannisteri, Sansa și Bran Stark, Jon Snow, Bronn, dar nu e nicio urmă de Daenerys!

 

Bran Stark, HBO

 

Cersei Lannister, HBO

Bronn, Jaime Lannister, HBO

Cersei Lannister, Jaime Lannister, HBO

Sansa Stark, HBO

Theon Greyjoy, HBO

Jon Snow, Tyrion Lannister, HBO

Să fie Mama Dragonilor prea îndurerată după moartea lui Viserion pentru a nu mai apărea în următorul episod? Vom afla răspunsul la întrebare în noaptea dintre duminică spre luni, de la ora 04.00, sau luni la ora 20.00, la HBO.

„The Dragon and the Wolf' este cel mai lung episod al sezonului, va avea o oră și 21 de minute!

Puteți vedea aici trailer-ul:

 

Save

Save

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare