Homepage  / Vedete străine

Ultimele zile din viața lui Matthew Perry. Prietenii săi erau îngrijorați chiar înainte de moartea lui neașteptată

Ultimele zile din viața lui Matthew Perry. Prietenii săi erau îngrijorați chiar înainte de moartea lui neașteptată
16

de Roxana Mirea,

Matthew Perry, actorul cunoscut în întreaga lume datorită personajului său din serialul „Friends”, a fost găsit mort în locuința sa. Recent, au ieșit la iveală noi detalii despre ultimele sale zile de viață. Iată ce au găsit polițiștii în casa lui.  

Matthew Perry, neobișnuit de obosit în ultimele zile de viață 

Vedeta serialului „Friends”, Matthew Perry, ar fi fost neobișnuit de obosit în ultimele sale zile de viață, potrivit Daily Mail. Actorul a murit la vârsta de 54 de ani, după ce s-ar fi înecat în cada cu hidromasaj din locuința lui din Los Angeles, sâmbătă seara. 

În timp ce surse din cadrul poliției au declarat că au găsit în casa sa numeroase analgezice cu prescripție medicală și pastile împotriva anxietății, un prieten apropiat a dezvăluit că au existat semne îngrijorătoare de „oboseală” în zilele care au precedat moartea sa. 

Perry era foarte pasionat de pickleball – un joc asemănător cu tenisul și tenisul de masă – dar se pare că a plecat mai devreme acasă de la un meci, plângându-se de oboseală cu doar câteva ore înainte de înceta din viață. Când a ajuns la locuința sa o rugase pe asistenta personală să meargă să rezolve ceva în oraș. Aceasta s-a întors după aproximativ două ore și l-a descoperit pe actor fără suflare și a sunat la numărul de urgență 911. 

Deși Perry juca de obicei de două ori pe zi, sâmbătă a rezistat doar o oră pe teren înainte de a pleca acasă. Prietenii insistă asupra faptului că Perry fusese într-o formă bună în ultimele săptămâni și credeau că reușea să stea departe de dependențele lui.  

Ultimele zile din viața lui Matthew Perry. De ce au fost îngrijorați prietenii săi și ce au găsit polițiștii în casa luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Ce a făcut Matthew Perry în ziua în care a murit 

Cu toate acestea, deși poliția a declarat că nu a găsit niciun drog ilegal în casa sa, surse au declarat pentru site-ul TMZ că au descoperit medicamente eliberate pe bază de rețetă, inclusiv antidepresive, medicamente împotriva anxietății și un medicament pentru boala pulmonară obstructivă cronică, probleme legate de respirație, cum ar fi emfizemul și bronșita cronică. Matthew Perry fusese fumător. 

Surse apropiate Lisei Kudrow, colega sa de platou din „Friends”, au declarat că aceasta a fost „uimită” de moartea lui, după ce el își găsise „pacea cu sine însuși”. O posibilitate care se pare că îi îngrijorează pe actriță și pe alți prieteni ai lui Perry este că acesta ar fi luat un medicament care nu a reacționat deloc bine la contact cu apa caldă din cadă. „Deși nimeni nu vrea să creadă că a fost vorba de medicamente – prescrise sau nu – bineînțeles că acesta este un gând în mintea lor”, a spus sursa. 

Ultimele zile din viața lui Matthew Perry. De ce au fost îngrijorați prietenii săi și ce au găsit polițiștii în casa luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 16

Matthew Perry și faima din „Friends” 

Matthew Perry s-a născut pe 19 august 1969, în Williamstown, Massachusetts. Primul său rol de film l-a primit când era încă în liceu, jucând alături de River Phoenix în filmul din 1988 “A Night in the Life of Jimmy Reardon”. În anul dinaintea lansării acestui film, Perry a jucat în sitcom-ul ”Second Chances” (ulterior redenumit ”Boys Will Be Boys”), despre un bărbat care moare şi se întoarce pe pământ pentru a-I deveni mentor versiunii mai tinere a sa, jucată de Perry. 

Serialul nu a reuşit să capteze audienţa, dar Perry a continuat să obţină roluri mai însemnate în proiecte de televiziune, între care “Growing Pains,” “Who’s The Boss” şi “Beverly Hills, 90210.” 

Distribuirea lui Matthew Perry în rolul sarcasticului Chandler, din sitcom-ul ”Friends”, în 1994, l-a făcut celebru. Rolul i-a adus o nominalizare la premiile Primetime Emmy în 2002. 

Ultimele zile din viața lui Matthew Perry. De ce au fost îngrijorați prietenii săi și ce au găsit polițiștii în casa lui (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 16

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton