; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Photocall zu Not Fade Away

Ultimele ore ale lui James Gandolfini

25 June 2013

Regretatul star din serialul Clanul Soprano' a fost văzut de doi turişti americani la expoziţia egipteană de la Muzeul Vaticanului, chiar pe 19 iunie, cu câteva ore înainte de a-şi pierde viaţa din cauza unui atac de cord, relatează Daily Mail.

Potrivit proaspeţilor însurăţei John şi Priscilla McGlaughlin, Gandolfini s-a uitat la exponate precum o copie după Cartea Egipteană a Morţilor, în timpul vizitei la faimosul muzeu.

Manuscrisul conţine diverse incantaţii pe care vechii egipteni obişnuiau să le folosească pentru a le uşura morţilor trecerea către viaţa de apoi.

Apoi am aflat că murise'

Gandolfini petrecuse o zi întreagă vizitând capitala Italiei alături de fiul său adolescent, Michael, înainte de a se prăbuşi în camera sa de hotel.

E ciudat, pentru că soţia mea i-a făcut o poză printr-o vitrină şi el e flancat de sarcofage cu inscripţii din «Cartea Morţilor»', a declarat John McGlaughlin, pentru New York Daily News.

Nu ni s-a părut nimic deosebit atunci, bineînţeles, dar apoi am revenit din luna de miere şi am aflat că murise', a adăugat el, spunând că Gandolfini părea perfect sănătos atunci când l-au văzut.

Fiul actorului avea să-l găsească pe interpretul lui Tony Soprano pe podeaua camerei lor de la Boscolo Exedra Hotel, fără suflare, cu doar câteva ore mai târziu.

Trupul neînsufleţit al lui Gandolfini a ajuns în Statele Unite sâmbătă, iar înmormântarea sa e programată pentru joi, la Catedrala Sfântul Ioan cel Divin din Manhattan. Mii de fani îndoliaţi, dar şi colegii actorului din Clanul Soprano, sunt aşteptaţi la ceremonie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare