Homepage  / Vedete străine

Ultimele imagini cu Alain Delon. Tristețea i se putea citi pe chip, deși era înconjurat de cei trei copii ai săi

Ultimele imagini cu Alain Delon. Tristețea i se putea citi pe chip, deși era înconjurat de cei trei copii ai săi
15

de Redactia Tvmania

Alain Delon s-a stins din viață la 88 de ani, înconjurat de cei trei copii ai săi, care în ultimele luni de viață ale actorului au purtat un adevărat război mediatic. Copiii celebrului actor au făcut publice ultimele imagini cu regretatul actor, iar fanii au putut observa cât de slăbit era acesta înainte de a-și da ultima suflare.

Ultimele imagini cu Alain Delon

Încă din anul 2019, starea de sănătate a lui Alain Delon a început să se deterioreze de la o zi la alta. În urma unui accident vasculat suferit, actorul nu s-a mai recuperat niciodată complet.

Copleșit de durere, Alain Delon declara, fără vreo reținere, că și-ar dori să renunțe la viață pentru a evita să devină o povară pentru cei din jur. Mai mult decât atât, medicii care l-au evaluat au ajuns la concluzia că acesta se confrunta cu stări depresive și se afla în incapacitatea de a lua decizii pentru propria persoană, gândirea fiindu-i afectată.

alain delon 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

În ciuda tensiunilor familiale, copiii lui Alain Delon au publicat imagini emoționante cu tatăl lor în ultimele luni de viață. Aceste fotografii dezvăluie dragostea și respectul pe care îl purtau pentru el, în pofida disputelor publice. În imaginile publicate, actorul este vizibil slăbit, iar fericirea nu i se poate citi pe chip.

Alain Delon a fost unul dintre cei mai iubiți actori ai Franței, dar anii de suferință și boală l-au condus către o decizie radicală. După ce a fost diagnosticat cu limfom cu celule B și a suferit un accident vascular cerebral, actorul a declarat în repetate rânduri că își dorește să-și încheie viața prin eutanasiere.

Melodie en sous solIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

TVR difuzează un film cu Alain Delon în amintirea actorului

Alain Delon a murit la 88 de ani, înconjurat de cei trei copii ai săi, care în ultima perioadă a vieții artistului au purtat un adevărat război în presa din Franța. Actorul, devenit simbol al cinematografiei franceze, este omagiat și de către postul de televiziune TVR 1, care a decis să difuzeze pentru fanii români unul dintre cele mai cunoscute filme în care a jucat celebrul actor.

Este vorba despre pelicula „Eclipsa”, produsă în anul 1962, în regia lui Michelangelo Antonioni.

Ca să scape de problemele financiare, Vittoria (superba Monica Vitti), tânără traducătoare dintr-o familie modestă, a trăit câţiva ani cu Riccardo, un bărbat mai în vârstă. Dar relaţia lipsită de iubire o deprimă şi, în ciuda protestelor lui, îl părăseşte. După puţin timp, Vittoria îl întâlneşte pe Piero (Alain Delon), un ambiţios agent de bursă, alături de care speră că va învăţa să iubească, dar firea materialistă a tânărului ajunge s-o dezamăgească şi s-o înstrăineze.

Considerat unul dintre cele mai importante filme din cariera lui Alain Delon, Eclipsa” face parte din trilogia lui Antonioni despre alienare şi imposibilitatea comunicării în lumea modernă, împreună cu Aventura” şi Noaptea”.

TVR 1 va transmite și marți, 20 august, de la ora 21.00, un film în memoria lui Alain Delon. Este vorba despre pelicula „Eclipsa”, produsă în anul 1962, în regia lui Michelangelo Antonioni.

Sursă foto: Instagram – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton